Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за резервите. Кофи повторно покажува дека е во топ форма исто како и Еикрем и Аџози. Браво за Обертан се надевам дека сега ќе добива поголема шанса со повредава на Валенсија.

Mоже ли некој да ми даде highlights од резервите.Благодарам однапред

Обертанот добро ги изшевал. То ми се свиѓа, ајде за недела-две да го видиме па и во првиот тим.

П.С - Едвај чекам да го видам Хагро !

Леле харгривс, леле леле синот титула ќе донесе...гневен е , му се игра, му се рика...предлог капитенска лента да му се даде во случај да биде константен или на дербија само :icon_lol:
Ќе гризе младичот!

Ај како што е редот и јас да го пофалам дресот :)

24092010114.jpg

24092010115.jpg

Обертанот добро ги изшевал. То ми се свиѓа, ајде за недела-две да го видиме па и во првиот тим.

П.С - Едвај чекам да го видам Хагро !

Намали потпис, цел билборд си ставил.

--- надополнето ---

Ако најдете нешто видео или слики од тренингот ставајте :)

--- надополнето ---

104266326.jpg

104266331.jpg

104266972.jpg

104265917.jpg

24092010211.jpg24092010216.jpg24092010220.jpg
Ајде и јас да ви се пофалам. п.с За тоа под амблемот незнаев озбилно, се воодушевив кога го видов :)

Супер се дресовите, јас сакам од Флечер да земам, ама тука кај нас нема :/ изгледа ќе треба да порачувам..!!
п.с ХРисТоВ пред или после хет-трикот го купи дресот ? :pos:

Супер се дресовите, јас сакам од Флечер да земам, ама тука кај нас нема :/ изгледа ќе треба да порачувам..!!
п.с ХРисТоВ пред или после хет-трикот го купи дресот ? :pos:
После хет-трикот, дека знаев дека ќе има попусти ради победата над Лузерпул, мада кој ме знае, знае и колку го сакам Бербатов :)

п.с Хелз, ЃаволРулз најдобро го знаат тоа :)

Speaking to MUTV, Sir Alex said: "If you think about Berbatov scoring a hat-trick - the first to score a hat-trick in 64 years in that game - you'd have thought that would get the back-page headlines, but that was stuck on the inside.

"It was all me saying Torres was a cheat, which was absolutely ridiculous press. I said, quite rightly, that I thought he had made the most of it. That's not to say the guy's a cheat. It could apply to any player in a given moment, taking advantage of a situation.

"But that was disappointing (from) a lot of the press. I thought Berbatov would have grabbed all the headlines, which he really did deserve."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom