Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Nani: I think that was my best game in a Manchester United shirt. "I don't know how to explain the trick for the first goal."

x2_9a1996

Голови,хајталјтс,интервјуа,компилации од Skysports, цел натпревар и што уште не, утре,најкасно задутре.

А да, честито 100ти премиер лигашки гол за the one and only.

Честито победа,сосема заслужено..:helou:

..Ајјдее Ѓаволии..Честито Победаа!!!:vozbud:
Ептен добра утакмица овие Арсенал ко здрвени беа(клошари)!!!
и така...Нјјаки смееееееее.... алеалееееееееееееееееее

:olee: ....:love3:Rooney:):pipi:

Честито победа ко прво!! Одличен резултат 1-3!! Ова што го видовме е вистинскиот Манчестер Јунајтед кој го чекавме и дочекавме да експлодира!! Нани одличен Рафаел немам зборови не го остави Аршавин во второ да мрдне!! Руни искористи што можеше а можеше да постигне и уште некој погодок!! Иначе цел тим одигра одлични и само вака да продолжат и наша е титулата!! Glory Glory Man Utd!!

Фергусон секад го става Парк кога игра со некој појак тим!! Секад он некаде ке изникне и ке изненади!! Оваа утакмица добро ја изигра немам зборови!!

ОМГ Парк дава интервју за Скајспортс, го разбрав само Чинг-чанг-чонг делот :pos: :pos: :pos:

Сега прашањето е само кој ќе игра прв состав десно крило.

Честито победа! Ѕверови!! Најдобри сме бре! :vozbud::vozbud::vozbud:

Браво за целиот тим,браво и за Ферги..Нани нека продолжи да зима од оваа дрога и Парк исто..Неам зборови,БРАВО!!!:manutd:

Едит: Честито 100-тиот гол на Руни во Премиер Лигата.За 2-3 години 200 да станат :)

Брилијантно одиграно од нашите, секоја чест. Штета само што не постигнавме уште некој гол. A за Арсенал искрено се надевам дека ќе се консолидираат уште во недела и ќе одиграат најдобро што знаат. :)

Брилијантно одиграно од нашите, секоја чест. Штета само што не постигнавме уште некој гол. A за Арсенал искрено се надевам дека ќе се консолидираат уште во недела и ќе одиграат најдобро што знаат. :)
Тогаш наместо 2, во борба за титулата ќе бидат 3 екипи :helou:

Да не го заборавиме Руни кој ги постигна 100 те гола во Премиер лигата..Нека му се множат а и честито победа со мало закаснување...

Сега прашањето е само кој ќе игра прв состав десно крило.

И мене тоа ме стави во мисла.:toe: Нареден натпревар играме со Портсмут дома и би можел Ферги да проба со Валенсија како десно и Нани како лево крило, да се види како ќе изиграат.

И мене тоа ме стави во мисла.:toe: Нареден натпревар играме со Портсмут дома и би можел Ферги да проба со Валенсија како десно и Нани како лево крило, да се види како ќе изиграат.
Наредно коло може и да одмора некој од нив двајца, затоа што веќе на 10 гостуваме кај Вила. Не знам и ја кој би играл, мада со Милан би го играл истиот состав, секако со Рио и Вида назад.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom