Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Nemozam da cekam sakam vednas da po4ne no ostanaa uste 2 casa veruvam deka site fanovi kie bideme tuka po natprevarot i ke slavime
Glory Glory

Дечки ЗА ЖАЛ нема да можам да го гледам натпреварот и нема да можам денес да навивам за нашиот Јунајтед, само да да посакам добра игра и малку среќа и околу 19:00 сите да бидеме насмеани" во фан клубов :) и дај навијајте и за мене! :manfan: :icon_lol:
поздрав :pehar:

Ако играме ангажирано од првата минута со многу трчање, со пресинг врз играчите на арсенал, ако се потрудиме нивните играчи постојано да бидат добро покриани и “верно“ следени од нашите дефанзивци , и ако НЕ се плашиме да напаѓаме со 5 играчи постојано - СИГУРНО ПОБЕДУВАМЕ !

Поквалитетен тим сме, со подобри поединци и подобар тренер.

Се зависи од нас!!!

Велат, арсенал сакал да биде кандидат за трофејот оваа година, време е да им поажеме зошто НЕМОЖАТ !!!

Ај Јунајтед, гази ги ѓуп*ите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Glory Glory Man United

И јас нема да сум во можност да го следам натпреваров за жал, затоа со среќа после, се надевам дека ќе победиме, САФ нека докаже зошто е бр.1 во светот.
LUHG <3 :)

Се надевам на реприза на полуфиналето од ЛШ минатата сезона кога го победивме со 3-1 Арсенал и се пласиравме во финалето. Овој меч е со исто таква тежина!:D

Van der Sar
Rafael Evans Brown Evra
Nani Fletcher Carrick Scholes Park
Rooney​

Bench: Kuszczak De Laet, Gibson, Valencia, Giggs, Owen, Berbatov

Валенсија не игра, кретеноидот Парк игра! :@

Видич го нема, Валенсија не игра, Бербатов пак на клупа ме разочарува Ферги, но останувам оптимист ...

Неочекуван состав за мене, очекував Валенсија и Гигс да стартуваат, ама Ферги најдобро си знае. И одбраната без Видич не ме бендисува ама тоа е. Останува да чекаме некоја мајсторија од Парк. :)

Видич фит бла бла, пак го нема никаде... Аман веќе

За Вида

Ben Hibbs
Vidic setback to nerve problem in his right leg apparently. Frustrating. We'll have a fully fit defence one day #mufc

Иначе Бен Хибс е најофицијалениот извор шо можеме да го имаме моментално, т.е неговиот твитер каде што пишува самиот тој.

А да, гоал вика дека сме направиле понуда во последен момент за Каналес од Сантандер, а Ферги зборел со неговиот татко минатата недела.

http://goal.com/en-gb/news/2559/rum...ter-united-in-last-minute-bid-to-snare-racing

Составот е деструктивен задоволен сум од средниот ред искрено
одбраната ми е некако .... разнишана на изглед се надевам дека ке бидеме Кинески Зид и нема да примиме гол

Видич го нема, Валенсија не игра, Бербатов пак на клупа ме разочарува Ферги, но останувам оптимист ...

Jад ме е оти нема да играт Валенсиjа и Видич, а Бербатов веке загуби довербата на сер Алекс и мислам дека во сите мачеви до краjот на првенството ке биде на клупа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom