Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Teпавме 1-0 со Евертон, стрелец на голот мислам дека беше Кинг, не се гледаше убаво кога го постигнаа голот многу сецкаше. :)

Teпавме 1-0 со Евертон, стрелец на голот мислам дека беше Кинг, не се гледаше убаво кога го постигнаа голот многу сецкаше. :)

Па нормално дека ќе победиме. Се знае кога играш со голман меѓу стативите подруго е, нема што да те изнервира некој евтин гол, па можеш слободно да играш и победуваш. Честито од мене!

честитки за младите,супер екипа има направено Оле Гунар :vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud:

Toa мaјстори!

Така е Овенчо! (него ако може да ми кажете сликата од кој натпревар е:icon_lol:)

А реално гледано желбата на Руни може да се исполни и му посакувам среќа во понатамошните натпреварувања со репрезентацијата и да постигнува многу голови..А иначе и да не го помине Чарлтон пак наш играч ќе биде најдобар стрелец во историјата на Англија..:smir:

Report: Manchester United Goalkeeper Ben Foster In Bust-Up With Sir Alex Ferguson

Ќе го јаде немиен мочково...или евентуално копачка во аркада :icon_lol:

Кој се замерил со Ферги се знае како завршил. Ако е паметен Фостер и ако сака да има каква-таква иднина во клубот ќе ја затне устата и ќе го слуша шефот

Тоа да, само да не дојде моментот кога ќе играме против некои од нискоразредниве екипи, па да не можеме да постигнеме гол поради можноста Фостер да брани во една од нив...која патетика :icon_lol: случај со Рој Керол, Хауард итн..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom