Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Teпавме 1-0 со Евертон, стрелец на голот мислам дека беше Кинг, не се гледаше убаво кога го постигнаа голот многу сецкаше. :)

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Teпавме 1-0 со Евертон, стрелец на голот мислам дека беше Кинг, не се гледаше убаво кога го постигнаа голот многу сецкаше. :)
Па нормално дека ќе победиме. Се знае кога играш со голман меѓу стативите подруго е, нема што да те изнервира некој евтин гол, па можеш слободно да играш и победуваш. Честито од мене!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
честитки за младите,супер екипа има направено Оле Гунар :vozbud:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
:vozbud::vozbud::vozbud:

Toa мaјстори!
Така е Овенчо! (него ако може да ми кажете сликата од кој натпревар е:icon_lol:)

А реално гледано желбата на Руни може да се исполни и му посакувам среќа во понатамошните натпреварувања со репрезентацијата и да постигнува многу голови..А иначе и да не го помине Чарлтон пак наш играч ќе биде најдобар стрелец во историјата на Англија..:smir:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Report: Manchester United Goalkeeper Ben Foster In Bust-Up With Sir Alex Ferguson

Ќе го јаде немиен мочково...или евентуално копачка во аркада :icon_lol:
Кој се замерил со Ферги се знае како завршил. Ако е паметен Фостер и ако сака да има каква-таква иднина во клубот ќе ја затне устата и ќе го слуша шефот

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Тоа да, само да не дојде моментот кога ќе играме против некои од нискоразредниве екипи, па да не можеме да постигнеме гол поради можноста Фостер да брани во една од нив...која патетика :icon_lol: случај со Рој Керол, Хауард итн..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom