Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Официјалниот тим за мечот со Стоук:

Foster; O'Shea, Vidic, Rio, Evra; Valencia, Fletcher, Scholes, Nani; Rooney, Berbatov.
Замени: PIG, Neville, Evans, Carrick,Anderson, Giggs, Owen

Абе играв на Фифа '99, 3 пати ме тепаа по 5-0,а еднаш 6-2, лошо ни се пишува.

п.с добро е не бил повреден Рио сепак.

Официјалниот тим за мечот со Стоук:

Foster; O'Shea, Vidic, Rio, Evra; Valencia, Fletcher, Scholes, Nani; Rooney, Berbatov.
Замени: PIG, Neville, Evans, Carrick,Anderson, Giggs, Owen

Stoke: Sorensen, Huth, Abdoulaye Faye, Shawcross, Collins, Lawrence, Whelan, Delap, Whitehead, Etherington, Kitson.
Subs: Simonsen, Higginbotham, Cort, Beattie, Pugh, Sanli, Wilkinson.

???
icon_eek.gif

btw може линк што работи? никој не ми го пушта од дадените погоре :/

???
icon_eek.gif

btw може линк што работи? никој не ми го пушта од дадените погоре :/

PIG е кратенка за Pole in goal (Пољак на голот) која се користи од страна на фановите на Јунајтед, а за линк http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=4abdd0614d9c5 само инсталирај го програмчето за 30 секунди. Одлична слика од Сетанта :smir:

А некој да постира на кој телевизии ќе се врши пренос ако може:smir:

Како играте??? Ја имам у кладилница 2ка па кажете како иде??

Како играте??? Ја имам у кладилница 2ка па кажете како иде??
Како иде?Ако знаат како изгледа Фостер јас главата ќе си ја сечам, имавме 108 шанси за гол, несака и несака.Сега му е мајката Мајкл да влезе во игра.:)

Добра игра имаме, многу шанси, ама топката никако да влезе во голот на Стоук, голема среќа имаат денес. Ај во второ да влезе Овен и да им шибне некој гол. :)

Јако се бранат...
Иако напаѓавме (или подобро да речам...уфрлавме топки) во бранови....не направивме поголеми шанси за гол..

Во второ полувреме исто така очекувам тврд натпревар...а се надевам дека некако и ќе победиме !

Овие со 11 играчи се бранат, 10 имат у шеснаесетникот, да им **ам фудбалот шо го играт... Мора да им дадеме гол во второ полувреме, немат врска од фудбал, мора 3 бода од овој натпревар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom