Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ТОКМУ ОВА НИ ТРЕБАШЕ!
Честито победа, да ни се множат! :devil::devil::devil::devil: :manutd:

Подобар подарок за роденден не можев да посакам!Нека е честито победата,нека се множат!!!

:vozbud::vozbud: Се виде дека Ферги ги има подбрано во соблекувалната на полувреме, штом одиграа фантастично второ за да ги растурат Виган со дури 5:0.Мило ми е што Валенсија и Бербатов изиграа до крај и секако ми е уште помило што Овен го постигна и првиот официјален гол во дресот на Манчестер, нека кршат глава оние од :drk: Лузерпул.Се виде што значи Видиќ за нашата одбрана и по никоја цена не смее да се продава :nenene:.Се чини дека треба малку да се осети немоќ (со Барнли) и немање реализација (првото со Виган) за да се освестат малку и да почнат да играат.Жално за Виган не се тие криви што примија 5 гола туку Барнли го трасираше патот.

:baeh: Е ТАКА ТРЕБА, ТОА Е ДУША ВАДЕЊЕ, НЕКА ВИДАТ КОЈ Е МАНЧЕСТЕР :baeh:

explod.jpg

Ова е Јунајтед...ајде да ги видам хејтерите сега:helou:

ФОСТЕР - ОДЛИЧЕН НАСТАП, МОЖЕБИ НАЈДОБАР ДО СЕГА ЗА НАС, СПАСИ ДВА ЧИСТИ ГОЛА

НЕВИЛ - КАКО ЗА РЕКОВАЛЕСЦЕНТ ИЗИГРА ОДЛИЧНО, СЕ ВИДЕ ДЕКА НЕГОВОТО ПРИСУСТВО ДЕЛУВА МОТИВИРАЧКИ НА ДРУГИТЕ, ВИСТИНСКИ КАПИТЕН

ВИДИЌ - КРАТКО И ЈАСНО - ЅИД

ЕВАНС - СОЛИДНА ПАРТИЈА

ЕВРА - ОДЛИЧНИ ПРОБИВИ И ОДБРАНА КАКО И СЕКОГАШ

ВАЛЕНСИЈА - МАЛКУ ЗАТАЈИ ВО ПРВО АМА ВО ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ ИЗИГРА НАВИСТИНА ЅВЕРСКИ, ОДЛИЧНА АСИСТЕНЦИЈА ЗА ПРВИОТ ГОЛ

ФЛЕЧЕР - ДОБРА ПАРТИЈА, ПРЕСЕЧЕ НЕКОИ ВАЖНИ АКЦИИ НА ВИГАН

СКОЛС - ДОБРА ПАРТИЈА НА СКОЛС ИАКО ЗАПОЧНА МАЛКУ НЕРВОЗНО

НАНИ - НЕ БАШ ДОБРО ПРВО АМА ЗАТОА ВТОРОТО БЕШЕ ОДЛИЧНО ЗА НЕГО, ПРЕКРАСЕН 5ти ГОЛ

РУНИ - ИГРАЧ НА НАТПРЕВАРОТ БЕЗ СОМНЕНИЕ, ВИСТИНСКИ ЛИДЕР НА ТИМОТ :vozbud:
БЕРБАТОВ - ПРЕКРАСНА ИГРА ОД НЕГО, ОДЛИЧЕН ОСЕТ ЗА ДОДАВАЊЕ И ТЕХНИКА, ТОП ГОЛ И ОД НЕГО

ОВЕН - НАВИСТИНА МИ Е МИЛО ЗА ОВЕН, СОЛИДНА ИГРА НА ЗА ВРЕМЕТО ШТО ГО ПОМИНА НА ТЕРЕНОТ И ГО КРУНИСА ЗА ОДЛИЧЕН ГОЛ

Лелеле како ми се разубави одеднаш денот. 5-0 Браво стварно за второво полувреме, првото беше така така ама ај секогаш има простор за подобрување. Берба малце се подвижи ама пак млитаво игра сепак глеам се труди. А за Овен немам зборови за голот. Ферги насмевката што ја извади на голот нека биде мојот збор. Вака да продолжиме и се ќе е во ред.

Конечно да тргне како што треба.За Фостер немам зборови,едноставно феноменално брани.Валенсија и Нани ќе бидат убиствени за противниците оваа сезона и за крај тројцата напаѓачи постигнаа голови.Перфектен натпревар !

Го начекавте Виган ај со Барнли да ве видам :icon_lol:
шала:smir:
честито победа ако може некој видеа од головите да постави сакам да ги ѕирнам

Берба е сосема друг играч од минатата сезона. Не знам дали ќе се сложите со мене, но се адаптира на тимот и на пријателските натпревари страшно се воигра со Руни. Мислам годинава Руни-Берба ќе бидат убиствен тандем.

reddevil4ever Среќен Роденден !!

Честито роденден reddevil4ever,мојот е кога играме против Шити :):):)..

А сеа мое мислење за натпреварот..Ги напраивме парче,ова е Јунајтед кој што го познаваме,ова е играта на Шампионот...Фостер на овој меч беше ЅВЕР,такво изнадие од него не очекував,имаше 3-4 брилијантни одбрани..Исто многу добри беа и Валенсија и Нани,посебно Валенсија..Правеа растур по страните....Честито нека му е на Овен првенецот,а на Руни 100-ката...3 од 3 има Руни,пу пу да не го урочум...

И да,заборавив...Честито Победа Ѓаволи...ПЕТАРДА!!!! Нека се множат! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom