Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако вечерва настапи Сколс, ќе влезе во клубот 600 на Манчестер. :helou:

Интересно, Ферги рече дека никој досега воопшто не испратил трансфер барање за него, за тоа што на сите им е јасно дека тој нема да замине.

Пофални зборови за него упати и Сер Боби Чарлтон кому воедно му е најомилен играч.

Закон е Scholesy!:icon_razz
Не за џабе велат:

Paul Scholes. He scores goals.

позз и одиме на победа вечерва :helou:

После промашениот пенал,мислам дека Берба е поразочаран и од лутина вечер ќе даде 2 гола (под услов да игра во првите 11)...кој ќе се кладе у аватар нека пише пп...:vozbud:

Би било добро за неговата самодоверба ,а и атмосверата во тимот ако Манчестер вечерва победи:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz

Ако вечерва настапи Сколс, ќе влезе во клубот 600 на Манчестер. :helou:

Интересно, Ферги рече дека никој досега воопшто не испратил трансфер барање за него, за тоа што на сите им е јасно дека тој нема да замине.

Пофални зборови за него упати и Сер Боби Чарлтон кому воедно му е најомилен играч.

Закон е Scholesy!:icon_razz
Не за џабе велат:

Paul Scholes. He scores goals.

позз и одиме на победа вечерва :helou:
Добредојде за новиот член(мислам дека е нов)
А еве линк од тоа за Сколс

Ке биде добро ако постигне,навистина неговата игра во последно време е тапа,уште не ги оправдал парите кои ги даде Ферги за него.

Ке биде добро ако постигне,навистина неговата игра во последно време е тапа,уште не ги оправдал парите кои ги даде Ферги за него.
Не само во последно време Бербатов си е секогаш тапа јас бев многу против тоа до го земе Ферги но тој ја направи грешката, Бербатов не вреди за да игра за Манчестер

и јас се кладам дека берва ке даде гол вечер!
Абе и јас да играм напаѓач на Манчестер и јас ке дадам гол. Ама скап напаѓач треба да се покаже кога е нај потребно лесно е на Портсмулт да дадеш гол каде беше со евертон

Абе и јас да играм напаѓач на Манчестер и јас ке дадам гол. Ама скап напаѓач треба да се покаже кога е нај потребно лесно е на Портсмулт да дадеш гол каде беше со евертон
лесно е?на која екипа од ПЛ е лесо да и дадеш гол?:nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom