Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Сето ова им се случува затоа шо ПРЕМНОГУ се форсираа , нека ме демантира некој ако не е така .

Беше очаен на вечерашнава утакмица,претходните 2 го немаше ниакде Џејмс! Гледам некои и ме пцуеле,али ако размислат добро ке видат дека сум во право бидејки Џејмс не им помогна на Мајами да освојат титула! Нема што да се брани Џејмс тука,цела Америка ке му биде позади грб бидејки се посрамоти ! Сите кажаа дека ако не освои Мајами ке биде мизерија,а најлошо ке помине Џејмс!
А што не ги спомнеш утакмиците со Бостон, со Чикаго кај што играше само Леброн а богами и Бош ? Или пак Вејд врска немаше тогаш и не памтиш сега? И не се посрамоти само Леброн туку и Вејд, пошто беше еден од поочајните во плеј оф сериите освен 2-3 утакмици во Финалето.

не знам што да пишам... ми се плачеше вчера, плус ја чекав последна на тикет за поголема сума...

оној тренерот смешен да се изгуби од пред нашите очи бидејќи е најголемиот кривец, fail моментот беше кога го става Хауард во игра кога се крши мечот демек искусен my ass, не знам што друго да пишам тотално сум разочаран

Се знаеше тоа, ако не освоиме титула ке бидат криви и тренерот и Леброн кој што дојде кај нас за титула.Сега очекувам некои промени во Хит, па следната сезона да го повториме овој за мене успех па и нешто повеке :D

Јас 99% сум сигурен дека Ерик нема да биде тренер следната сезона, а негова замена би требал да биде Пет Рајли :D

тај тренеро ви е ногу клапест. биби го пушта пред чалмерс кој е далеку поефективен. еди хаус, дечкото дојде од институцијата шо се вика “Бостон“ а овој клапчото текна му на последната да го пуште. онака цел плејоф ја грееше клупата. ццц таков играч не го играше :eek:

Ајде уште малку почнува сезоната :D Ако има некои нови играчи пишете :D

http://espn.go.com/nba/truehoop/mia...eddy-curry-sign-miami-heat-friday-sources-say

заслужува да му се даде шанса, ќе видиме како ќе оди работата со него, мислам дека на сите ни е смачено веќе да ги гледаме Ентони и Дампир, со Хауард не е изводливо тоа знаеме ама и така ќе настанеше вистинска калакурница

инаку и Чалмерс уште одлучува дали ќе остане, би требало Рајли да излезе на крај со него и ако не се најде некој поприкладен плеј во прв состав секогаш би го играл, во финалето лани подобро се снајде од Биби

и нека дојде побргу 25ти не се живее веќе без НБА

Значи Батие ја засили одбраната, Биби потпиша за Никс, Чалмерс, Џонс и Хауард ги продолжија договорите.

еве и слики од тренинг кампот

313622660-09183446.jpg

315841880-09183452.jpg

312767260-09183440.jpg

Ми е криво малку за Биби, добар играч, искусен, само неможеше да дојде до израз во нападот од Вејд и ЛеБрон :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom