Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Мајами - Л.Клиперс 97 - 79 !! Најефикасен Вејд со 28 поени(8 асс и 8 скокови) додека Џејмс постигнна скромни 12 поени!

Добро бе Кирца, ајде што не ја почитуваш твојата одлука да не пишуваш тука, ама барем почитувај ги мислењата на тие што пишуваат тука... без потреба ствараш тензија и отвараш дискусија... како фан на Мајами, напиши за победата, честито ова она, немора во секој пост да потенцираш колку постигнал Вејд, колку Џејмс... и ако си фан на Мајами како што викаш, пишувај после секоја победа, не само кога Вејд ќе биде подобар индивидуално од Џејмс... каде беше кога Вејд беше повреден и Џејмс беше прва виолина, каде беше после тие 3-4 пораза по ред, каде беше да пишеш за 51 поен на Џејмс (највеќе за некој играч оваа година)... :nenene:

Добро бе Кирца, ајде што не ја почитуваш твојата одлука да не пишуваш тука, ама барем почитувај ги мислењата на тие што пишуваат тука... без потреба ствараш тензија и отвараш дискусија... како фан на Мајами, напиши за победата, честито ова она, немора во секој пост да потенцираш колку постигнал Вејд, колку Џејмс... и ако си фан на Мајами како што викаш, пишувај после секоја победа, не само кога Вејд ќе биде подобар индивидуално од Џејмс... каде беше кога Вејд беше повреден и Џејмс беше прва виолина, каде беше после тие 3-4 пораза по ред, каде беше да пишеш за 51 поен на Џејмс (највеќе за некој играч оваа година)... :nenene:
Не кријам дека пишуавам само коа Вејд е најефикасен,точно е тоа! Иначе не стварам тензија уживај,и ја сум приметил дека некои тука само пишуваат кога Џејмс бил најдобар на утакмицата па ништо не сум рекол! Затоа ке си пишувам кога ми одговара,т.е кога Вејд ке биде најефикасен,вие фановите кој дојдовте поради Леброн тука немате никакво право да ми кажувате кога и за кого да пишувам! Не е провокација уживај,знам дека мислите дека Џејмс е најдобар моментално али ја не мислам така јбг!

Не ја почнувајте пак истата тема ве молам,а ти Кире стварно сакаш да изведуваш нешто но не ти штима,јас мислам дека баш Џејмс треба да се потенцира кај овој тим(далеку од тоа дека Вејд е слаб) но кај беше кога играше сам.Едвај 10 победи во сезона имаше Мајами а Џејмс само го туркаше Кливленд но финале.

Мајами 117 - 112 Индијана
Едвај тепаа со судни маки, LB ја одлучи скоро сам утакмицата! Најефикасен со 41 поен, 13 скока, 8 асистенции и 3 блокади:pipi:

Детроит-Мајами 92-106. Џејмс 16 поени,10 асистенции и 11 скока,Вејд 24 поени.
Честито Победа ! :smir:

Детроит-Мајами 92-106. Џејмс 16 поени,10 асистенции и 11 скока,Вејд 24 поени.
Честито Победа ! :smir:

Немаше ЛеБрон синоќа Трипл Дабл.Очекував да го остави Споелстра да ги дополни двата скока што му фалеа но во Недела се игра доста битна утакмица и се чуваат силите

Е ова ми се допаѓа, кога триото има подршка. Милер, Хаус/Џонс да имаат барем 50% шут за три и тоа е тоа. Инаку мора оваа да се добие против Бостон, не иде со негативен скор (најмалку со 0-4) да се сретнеме во плеј-оф.

Бостон - Мајами 85 - 82 ! Бош 24,ЛБ 22,Вејд 16 !Никако да ги добиеме овие Бостон,најтежок противник ни се!

Го гледав само првото полувреме и без задоволен. Водевме но ете,немаме среќа. Одиме понатаму.

Индијана - Мајами 103 - 110 ! Вејд 41 поен а само во првото полувреме постигна рекордни 31 !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom