Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Неможев да ја гледам, но резултатот го пратев на телетекст... Беше 94-93 за Вашингтон (јас додека пратев, цело време водеа тие) и само што се смени во 94-95 светна и тоа за Фул тајм :)

Сега гледав хајлајтс на nba.com и на 7 секунди до крај Вејд погодил две слободни за победа :wink:

ЛеБрон со 32, и Вејд и Бош со по 20 поени биле најефикасни кај Мајами :icon_mrgr

http://www.nba.com/games/20101218/MIAWAS/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000393#nbaGIboxscore

Еднаш ги стаив со хендикеп да тепаат нека си ебат матер... 1 разлика у последна секунда а Вашингтон без Wall и Arenas не ми се верува очекував масакар да биде. Многу слаба игра на Мајами посебно во одбана тоа што беше нивно најдобро оружје. Ги утепа Young 30 коша даде. Кај Мајами дефинитивно Бош најзаслужен прво погоди тројка на 20 секунди пред крај, па после изнуди 3 слободни од кои погоди 2 и на крај после украдена топка Вејд погоди за победа. Имаа напад и Визардс ама не ми текнува како заврши пошо изглеа сум се задремал :D. Мислам дека тој Хајнрих нешто промаши

Arenas не е веќе играч на Вашингтон и затоа не играше.. На крајот Кирк погоди едно слободно, второто топката се одби кај него сакаше да влезе и да изнуди фал ама ништо.. Не го погоди ни обрачот.. И така победија Мајами :)

Arenas не е веќе играч на Вашингтон и затоа не играше.. На крајот Кирк погоди едно слободно, второто топката се одби кај него сакаше да влезе и да изнуди фал ама ништо.. Не го погоди ни обрачот.. И така победија Мајами :)
Знам дека не е веќе играч и знаев дека ни Луис новото засилување нема да игра баш затоа ја ставив со хендикеп. Тоа ми беше муабетот погоре.

Пораз од 2 разлика, 96-98, Бош на 20 секунди шутира 2ка за 93-93 и нормално дека ќе утне да му ебам, кај баш он шутираше:kesa:

--- надополнето ---

Вејд најефикасен ама да го повторам Кире Интер - да играше подобро Џејмс немаше да изгубат Мајами се гледа дека е тапа Вејд:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

е де, еднаш изгубивме во цел месец и сите не "позз"... ц`ц`ц`

Ееееј а таман мислев дека непоразени ќе ни дојдете :)
Ако бе пак на 25ти сте наши :)

Дечки знам дека треба да стојам на договорот али бидејки вечерва се игра големото дерби неможев да одолеам,да ве известам дека Двејн Вејд сепак ке настапи на вечерашниот меч иако имаше мала повреда на левото колено и не играше на претходниот меч! Вечер идеме на победа и нормално очекувам Вејд да ги растури,поздрав и со среќа вечер!

Честито победа.....не преслушавте ТОТАЛНО.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom