Еве Вејд колку значи за Мајами,вечерва даде 23 коша и со тоа жешките славеа победа против Филаделфија со резултат 99 - 90 ! Ја надмина малата криза и затоа очекувам во наредниов период да покаже кој е кралот на баскетот!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само Пет Рајли им е лекот.
Што очекуваш кога некој си анонимец Споелстра им е тренер. За вакви играчи треба класа тренер, авторитетен ко Џексон, Рајли, Томјанович, Лери Браун, Бајрон Скот итн. а не некој тотален анонимец кој што ќе учи како да стане тренер и ќе експериментира со ваков тим.Абе да, ама неможе цел живот коа и да им е густо, САМО ПЕТ РАЈЛИ Е ЛЕКОТ. Мора ова да се среди, ЛеБрон со Кавс во првите 17 утак немаше волку порази, а сеа во Мајами 8 од 17...
Кога нешто ке кажам тоа го исполнувам,он за мене секогаш ке биде најдобриот играч али ја ке си стојам на ветеното и нема веќе да пишувам во овој фан клуб! Во случај ако дојде Мајами до финале ке се вратам со моите постови,до тогаш многу здравје и среќа поздрав дечки!:salut:Фан клуб Мајами останува без мислењата на Кире... Кире ви сте најслабија карика, Збогом !!! :helou:![]()