Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Ме боли курац за Брајант,за мене Вејд е најдобар ! Ја само додадов дека Џејмс не го сметам пред Брајант,бидејки Коби е Коби и никад нема да го стигне Леброн тоа што го постигнал Коби! Се уште си стојам на тоа дека Вејд и Коби имаат по прецизни шутеви од Џејмс,иначе вчера МАЈАМИ - Њу Џерси 101 - 89 ! Повторно ВЕЈД најдобар стрелец со 29 поени,а Џејмс 23 !
Се повеќе и повеќе ме убедуваш дека кошарката ја гледаш само како игра во која 10 будали трчаат, скокаат, шутираат... :kesa: Бидејќи ниту знаеш, а ниту си ни погледнал, Џејмс го има соборено сите рекорди до сега во постигнати поени според старосната граница, односно е пред Коби, ако продолжи вака до крајот на кариерата ќе биде далеку пред Коби... во кариерата му фалат само уште шампионските прстени за да биде најдобар на денешницата, се надевам дека ќе освојува во иднина со овој тим :wink:
И не потенцирај во секој пост како Вејд имал повеќе поени од Џејмс, кога правиш споредба прави за целата статистика, од поени, скокови, асистенции, украдени топки, процент на шут за еден, два, три, односно да не се мачиш, погледни индекс поени :helou: