Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Мајами 98:81 Детроит :helou::helou:
Шеста победа во серија :vozbud:

Индијана 96:105 Мајами :helou: Уште една победа 7 по ред :vozbud:

Минесота - Мајами 84 - 97 :vozbud: ова е 8 победа по ред:vozbud:,иначе Вејд се здиви на претходна уткамица даде 44 поени со Индијана а сеа со Минесота 39:vozbud: Само напред Мајамиииии идеме даљееееее:vozbud: .Кој ке бидат следните пациенти ?

Запре серијата на Мајами од 8 победи:toe:,пораз на домашен терен од Детроит 99-106 :nesvest:!! Сепак треба да се поздрави серија од 8 победи не е мала работа:toe: Напред Мајами

Во плеј офот со Бостон :helou:
Спасев само ја и ти излеа сме фанови на Мајами:toe:,али тоа е сеа колку толку сме важно е да победува Мајами:toe:.Сеа со Бостон ке биде тешко но они оваа сезона имаа многу порази и ми се чини паднаа од форма така да имаме шанси ако се разигра Вејд:vozbud:

Спасев само ја и ти излеа сме фанови на Мајами:toe:,али тоа е сеа колку толку сме важно е да победува Мајами:toe:.Сеа со Бостон ке биде тешко но они оваа сезона имаа многу порази и ми се чини паднаа од форма така да имаме шанси ако се разигра Вејд:vozbud:

И јас мислам дека имаме шанси да ги поминеме Бостон.Само како што кажа да се разигра Вејд но и другите треба малку да му помагаат(О ' Нил, Бизли, Чалмерс, Ричардсон...) :helou:

Пораз од Бостон 85 - 76:toe:,ја гледав 4/4 и на 40 секудни до крај се деси мала тепачка во која Мајами доби слободно фрлање и напад но промашија и после Бостон дадоа!!Вејд беше многу добро чуван и неможеше се сам да направи,на следните утакмици ке мора и неговите соиграчи да дадат многу повеќе ако сакаат понатаму:toe:

Висок пораз на Мајами од 106 - 77 :nesvest:!!! Ја гледав на почеток утакмицава и коа видов дека ни направија разлика од 20 коша исклучив:toe:.Од тоа што го видов во прво полувреме повторно многу промашувања на соиграчите на Вејд,него го чуваат и неможе се сам:toe:Со ваква игра како денес ништо не праиме,мора да се разиграат другите играчи а не само да чекаат од Вејд:toe:Иначе Вејд даде солидни 29 поени!!

Нов пораз на Мајами од Бостон 98 - 100,највероватно тука е крајот дека Мајами може нешто да направи бидејки веќе губи со 3-0:toe:Се глеа дека немже само Вејд да го носи тимот на грб иако на овој натпревар со неговите 34 поени малце фалеше до победа.Останува барем почесна победа да направи Мајами колку да не биде катасторфа:toe:

By Man!!!

Нов пораз на Мајами од Бостон 98 - 100,највероватно тука е крајот дека Мајами може нешто да направи бидејки веќе губи со 3-0:toe:Се глеа дека немже само Вејд да го носи тимот на грб иако на овој натпревар со неговите 34 поени малце фалеше до победа.Останува барем почесна победа да направи Мајами колку да не биде катасторфа:toe:
Utre cistka toa e sigurno,za sto da se zamaraat BOSTON,ke si zemat nekoj
den odmor,cekajki CAVSI da izigraat nekoja utakmica plus,toa e pravo uzivanje.

Мајами - Бостон 102 - 91 Вејд 46 поени:vozbud:,браво за него покажа дека уште е врвен играч:toe:,следната се игра за 2 дена во Бостон ако игра вака Вејд може да очекуваме победа на Мајами:vozbud:

Вејд будала.
Како ги заредија Мајами со тројките на почеток во последната четвртина.:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom