Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Има гласини дека Брон не игра намерно додека не го сменат Лук Волтон, мада кој ке им верува се на америчкине трач медиуми

Ne mi se veruva, verojatno i sam gleda deka samo im se namaluvaat shansite za playoff bez nego u tim. Nema shansi da e tochno deka namerno ne igra

Дејвис побарал трејд, мора да се искористи приликава. Нека ги дадат и Инграм и Лонзо и Поуп и све друго освен Кузма и Зубац, не смеат да го изгубат Дејвис. Со Дејвис, Леброн и Кузма зошто да не бидат компетитивни дури и со ГС.

Spored mene premnogu e da go dades Kuzma pa plus toa i Ingram, zosto e mnogu mozno da ni se desi nov raspad od koj ne bi se oporavile u skoro vreme

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Ризик е голем, ама јас сум за. На лето ќе може уште еден јак играч да се земе, ваљда. Замислете Ирвинг да го земат :D дајте ГС да се играмо ќе е во тој случај :)

Со последнава понуда што ја имаат пуштено за Дејвис ваљда у план им е 3 vs 5 да играат понатаму...

Voopshto ne mi se sfigja situacijava vo koja se naogjame. Sezonata pominuva, do kraj ima ushte 20tina utakmici, a Sacramento i SAS vekje bajagi ni begaat. Nosenjeto na Lebron demek garantirashe playoff, ama ochigledno ke izvisime, treba nekoja jaka serija pobedi da napravat, shto ne mi se veruva zoshto rasporedot do kraj ne ni e voopshto lesen. Ochekuvam golemi promeni na timov na leto, pochnuvajki od Luk.

Нема плејоф ни со Леброн, нула екипа. Уште два олстар играчи на лето и можда ќе фатат топ 8 :D

Инграм, Лонзо и 4 пик за Дејвис, ова е веќе добар дил. Дејвис и Ирвинг и може да се напаѓа титула.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom