Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку на Спортклуб ќе не давале вечерва.....

Серијата се добива под рекетот. Дефанзивни и офанзивни скокови, лесни поени под рекет и се разбира одбраната на периметар мора да функционира.

Со други зборови треба се’ да функционира у серијава. А за тоа сум песимист... :)

него, натпревариве, сите ќе бидат од 3.30/4.30 !? Не ми кажувајте дека е така оти колоквиумска имам... :unsure:

Со други зборови треба се’ да функционира у серијава. А за тоа сум песимист... :)

него, натпревариве, сите ќе бидат од 3.30/4.30 !? Не ми кажувајте дека е така оти колоквиумска имам... :unsure:
Така ќе бидат се касно али за се се има такткика се легнува порано се станува во 4 ако ти е рано ќе станеш за второ полувреме околу 5:30 а кога беше финалето со бостон во Јуни сред испити главни станував за утакмица и дерекно на факултет

Брат ќути не спомнуј......само 1 утакмица изгледав асално УПМ :S:tapp:

Отиде првата шанса за брејк......нека се стегнат малку вторава утакмица, на шо личи тоа 39 коша у 3та четвртина:tapp:
Вестбрук ги реметел како стасал.....таа во среда мора да се добие за да имаме некакви шанси за понатаму (ако не повеќе серијава интересна ќе ја направиме).

Искрено се надевам да победат вторава, тоа што го видов синоќа не личеше на нив и очекувам далеку подобра игра во Среда, зошто ако не се поправат и дома ќе ги изгубат сите. Мора да се поправат сите а и Коби да изигра како што знае.

Се трудат повеќе тесно за сега ама до кога незнам зашто немаат концепција некако и на Коби му лепат банани мора да се уозбилат :)

Kakов морон овој Мајк Браун, на 3 разлика во 4та четвртина ги пушта заедно: Барнс, Артест, Хил, Сешнс и Гасол... и после 3 минути паничи и зема тајм аут! :)
Ако го разигра Харден ќе им го накрши на ОКЛ.

ОК за дефанзивните подесувања... ама и нив можеше да ги почне за време на предходната утакмица.

Ајде идемо сега јако доаѓа времето кога коби е најдобар, мора да ја добиемо оваа

Уф, уф... уште 2 минути.

Отварам пивце, не можам више! :)

Ма нека иде све у курац нек си ебат матер

Штета... ја имаа во раце. Какви глупи, евтини две грешки на додавање пред крај.

Ништо, идеме назад у ЛА... да ги земеме тие дома па ќе видиме после.

Стварно штета на две минути до крај имаш седум разлика и да изгубиш.Само ме радува фактот дека од толку мизерна утакмица,мислим на прошлата успевмо да изиграмо супер одбрана.Ама ајде наредни две дома гарнтирам со глава,дека ги добивамо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom