Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
SnoopDogg Snoop Dogg
Lakers need 2 bench gasol he havn girl problems n he playn like a biitch. Trade dat punk n get d howard to help bynum n odom soft ass sucka!
7 May

Kakvo siluvanje ni udrija prvo poluvreme, ne ubija od trojki, se sto sutnaa vleze!
Ne se nadevam na cudo, ke si se plasiraat Dalas vo finale na zapad, sosema zasluzeno:toe:

Соседи чао :)
Каков ремет ви удрија лелелеле :kesa:
Големо изненадување за мене...

Жал ми е само за Зенот, кој што ќе ја завршува кариерата со метла и пораз од најмалку 20 разлика поради овоа инвалидиве.

Жал ми е само за Зенот, кој што ќе ја завршува кариерата со метла и пораз од најмалку 20 разлика поради овоа инвалидиве.

Само ради ова не можам целосно да ви се радувам на метлата. Имам огромна почит кон човекот. Али сепак, Лејкерс си се Лејкерс, така да, have a nice summer vacation. :)

сочувство до сите фанови на Лејкерс

Гасол го заеба плеј офот што ако имал проблеми дома нека не ги носи на терен нека не игра боље.Следната година Хауард и пак се први

--- надополнето ---

сочувство до сите фанови на Лејкерс
те боли уште од лани знаеме

Гасол го заеба плеј офот што ако имал проблеми дома нека не ги носи на терен нека не игра боље.Следната година Хауард и пак се први

--- надополнето ---

те боли уште од лани знаеме

со добра намера пишувам бе партал скапан, не сум од тие шо се радуват повеќе на туѓ пораз отколку на победа на своите
мене не ме боли ич, тебе изгледа сега убаво те здоболе

2000,2001,2002,2009,2010 !!!!
Тоа е тоа момци, го јадеа стапот али ова е ништо во споредба со поразот од Бостон во финалето кој изнесуваше 39 разлика, се вратија од тоа со 2 по ред, ќе се вратат и сега, му посакувам Се најдобро на Зенот во животот без разлика дали е или не е дефинитивна одлуката да се повлече.

Излегоа пола хејтери од пештериве а пола од нив се фанови на тимовите каде иде Леброн, дел од нив чекаа Гарнет, Ален и Пирс да заиграат заедно.

Сеедно, нема причина главите да ви бидат спуштени доле, во 21виов век им нема рамен, им ја фативме една од најдобрите декади во нивната историја, без разлика што беа искинати во плејофов, одиме напред !

со добра намера пишувам бе партал скапан, не сум од тие шо се радуват повеќе на туѓ пораз отколку на победа на своите
мене не ме боли ич, тебе изгледа сега убаво те здоболе
глеам по другиве теми колку исто мислиш!избројги титулите погоре син што ги напиша!

--- надополнето ---

2000,2001,2002,2009,2010 !!!!
Тоа е тоа момци, го јадеа стапот али ова е ништо во споредба со поразот од Бостон во финалето кој изнесуваше 39 разлика, се вратија од тоа со 2 по ред, ќе се вратат и сега, му посакувам Се најдобро на Зенот во животот без разлика дали е или не е дефинитивна одлуката да се повлече.

Излегоа пола хејтери од пештериве а пола од нив се фанови на тимовите каде иде Леброн, дел од нив чекаа Гарнет, Ален и Пирс да заиграат заедно.

Сеедно, нема причина главите да ви бидат спуштени доле, во 21виов век им нема рамен, им ја фативме една од најдобрите декади во нивната историја, без разлика што беа искинати во плејофов, одиме напред !
Пола навиваат за играч а овие шо се за Бостон ќе ги видиме после кога ќе се пензионираат старите!

глеам по другиве теми колку исто мислиш!види ги бројките погоре син што ги напиша!

--- надополнето ---

Пола навиваат за играч а овие шо се за Бостон ќе ги видиме после кога ќе се пензионираат старите!

по таа твоја логика, да ги видам Лејкерси догодина ако се пензионира Фил, или кога ќе се пензионира Коби. Не треси зелени без везе

глеам по другиве теми колку исто мислиш!избројги титулите погоре син што ги напиша!

--- надополнето ---

Титули? На фан на Бостон му спомнуваш титули? :tv:
А кога ќе се пензионираат старите, и ќе заминат во Hall of fame, ќе дојдат други, млади. Така оди тоа, барем навивачите на Лејкерс и Бостон треба да го знаат тоа.

чудно. не сваќам како далас ги тепа лејкерс. ич не сваќам

Титули? На фан на Бостон му спомнуваш титули? :tv:
А кога ќе се пензионираат старите, и ќе заминат во Hall of fame, ќе дојдат други, млади. Така оди тоа, барем навивачите на Лејкерс и Бостон треба да го знаат тоа.
Абе ок тоа ми е јасно зошто скокнавте одма да хејтате испаднал лакерс глеајте си бостон таму :)

Абе ок тоа ми е јасно зошто скокнавте одма да хејтате испаднал лакерс глеајте си бостон таму :)

Преголем е ривалитетот меѓу Бостон и Лејкерс. Јесте да сакав да испадните од нас, али коа не оди, оти малку да не се порадуваме и вака.:)
А сакаш да ми кажиш дека ако испаднеме ние од Мајами, нема да се ситите фановите на другите тимови? Посебно вие? :) нееее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom