Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Коби не може цело време да е пасивен, ако згусне ќе се распуца и ќе ја реши:)

Слабо поени во првото полувреме и од двете екипи, слаб процент на реализација за 2 и 3... се надевам на подобар натпревар во второто полувреме и се надевам на победа на Магичните, за да биде поинтересно во финалето :smir:

Рашард Луис-последните 16 коша за Орландо сам ги постигна... Двајт Хауард 11 скока прво полувреме :pipi:...

Рашард еднставно мора да се запре. Ги затворивме Хедо и Двајт, ама рашард немсее да го оставаме да шутира од далеку. И да Коби да се разигра сега и црно им се пишува на дечкиве.

Тешко играат некако во вториов натпревар, добро е што Коби проработи инаку можеше и со поголема разлика да губиме:toe:

Ууууууууууууууф каков натпревар. Скренав дома. Не смееме да примиме кош во овие 6 стотинки, мораат да ги издржат некако.
Едит: Добра е Ли не успеа да погоди, сега во овие 5 минути нека се стабилизираат и нека изиграат најдобро што знаат.

Супер 6 разлика, би требало да е доволно:)

Da mu ebam zenata na sudijata, kako mu dade samo topka, sreka so promasija:tapp:

sudijata katastrofa,na Gasol mu sudi faul a samo mu digna race na Howard

Судииве денеска не уништија, ама ајде како и да е ние си ТЕПАМЕЕЕЕЕЕ:olee::olee::olee::olee:

Интересен натпревар.
Одамна неам останато до 5 сат сабајле.
2-0....прстенот е наш....скоро.

Гледав и вечерва и пак победивме:vozbud:

Честито 2-0, добро не испотија овие Орландо, ама јебига толку им е силата. Сега титулата е многу блиску, треба само да одиграат рутинирано и да ја завршат серијата. За судиите немам коментар, ГНИДИ!!!

Уфф добро е, арно промаши на крајот Кортни, иако мора да се призане страшна беше замислата на Стен ван Ганди, сите не изненади.

Последниот напад у регуларниот тек мислам дека Коби можеше и мораше инаку да го игра, т.е. со додавање, Одом, Фишер и Ариза сите беа апсолутно сами без чувар у добар радуис, најизводиливо беше на Ламар да му додаде, ама што е тука е, утакмицата е добиена, 2:0 and headin' to Florida :)

Лејкерс од кога го имаат Гасол во своите редови , немаат изгубено 3 утакмици по ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom