Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
За Радманович сум се радувал најмногу :)

1ви во цела НБА...Да ни се множаат победите на противниците да им се множаат поразите:smir:

За Радманович сум се радувал најмногу :)

остај ти радманович, кога влезе сун е тоа беше вистински делириум :)
иначе за натпреварот. не го гледав цел второто полувреме го фатив, можам да кажам дека веќе во 3 четвртина се знаеше кој ќе победи, портланд имаше 3-4 напада неискористени (не можеа да дојдат до позиција за шут). после фил сфати дека нема потреба да ги замара клучните играчи повеќе и ги уфрли во игра послабите.
се на се добар натпревар, следна со рокетс дома.
there is no place like home:smir:

Сега гледам на Кабел нетот ја има НБАтв...

Нешто прекрасно:vozbud:

А некоја информација зашто ја нема на Телекабел ?

А некоја информација зашто ја нема на Телекабел ?

Јас сум на оваа Телекабел ми ја укинаа нба тв све да им ебам...си пратев таму нон стоп...сеа има на алфа ама ич незнам слаб сум со термините појма неам кога даваат:nesum:,отиде мн народ во централа да праша зашто ја немаме никој незнаеше да каже Катастрофа!!!

Бостон пак го прими вечерва и тоа цел:).
Треба да се искористи тоа и денес да победиме со Њу Орлеанс дома со што ќе ја постигнеме 28 победа:smir:

Супер,сега само да успеат да победат и ќе биде добро,ајде да видиме сега што ќе бидне.....Go Lakers gooooo!!!!!!!!!!!!

Да се цитирам:

има да го попијат хорнетс во стејплс, одиме на 16 победа по ред!!!!!!!

Го попија.......ама нашите,а не хорнетси,и заслужено...погодија се што фрлија на кош,поразот беше неминовен...криво ми е за Коби,многу убаво се распуца дечкото амана крај ништо,овие како со снајпери гаѓаа.....

Јебига,продлжуваме понатаму,засега го делиме првото место........

Хорнетс ја изиграа досега можеби најдобрата партија во досегашната сезона. Девид Вест со 40 поени и 10 скока , Крис Пол со 32 поени и 15 асистенци, Чендлер 6/6 шут. И финтата е пак утакмицата се решаваше во последните минути. Затоа не сум загрижен многу за овој пораз.

А од другата страна...еве ги нашите.

radman 1-7.. gasol 3-8.. d-fish 6-18.. bynum 2-7.. ariza 3-10

Епа нема победа, е нема :)

Плус имаме клучни играчи повредени. Фармар,Волтон и сега Одом.

Ок е нека не ве плаши овај пораз, Лејкерс имаа само лоша ноќ, тоа е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom