Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Пак го јадовме католичкиот, Коби сам не може, денес само Фишер му беше помош. Одом да ми беше поблиску ќе го стрелав вечерва!
Нема друго што да кажам, само знам дека и годинава ќе останиме со *урот в рака:toe:

Треба промени, има уште за играње...само проблемот е што Лејкерс знаат што не е во ред со нив и не го променуваат. Тоа ти е како да ти се закачил трн во нога, знаеш дека е таму а не го вадиш. Едноставно нема логика...ама еве за овој тим на Лејкерс има.

u pm pa zagubi lejkers 106:103 kobi 41 kos ama dzabe koga nema so koj 27fiser a bajnam mozda najslaba utakmica ovaa sezona ajt u pm....

Mинатата сезона кога Сан Антонио ја бранеше титулата, во тек на сезона имаа 4ти или 5ти скор на Западот, на прашањето '' што не е во ред со нив сезонава '' за еден од аналитичарите од ESPN, истиот одговори, ништо, апсолутно ништо, па сега вие протолкувајте ја изјавата .
Тоа е, експериментирање и ништо друго, за Плеј Оф друга песна ке се пее, како и да е на Западот ке бидат први и со сигурност тврдам дека ке играат во финалето, или со Бостон или со Кливленд .
Место за паника нема, уживанција ке биде цела сезона а нервозите ке следат тек во плеј оф каде Гасол веќе го стекна искуството од минатата сезона, а тука е и Бајнам кој премногу фалеше во финалето со Бостон .

Еве, денешниов меч ви е убава прилика да го видите значењето на Бајнам, играше само 11 минути, даде само 3 поени и никој, буквално никој во Лејкерс немаше двоцифрен број на скокови, Коби ако не се лажам ги имаше најмногу така да тука лежи и причината за поразот .
Затоа ви викам, место за паника нема, во Плеј Оф, Бајнам, Гасол и Коби максимално ке се цедат ( посебно првите двајца ), мене единственото нешто што ме плаши сезонава е да не се обнови повредата на Бајнам, нема ли проблеми со истата во Плеј Оф . . . . газење .

Ne se tolku slabi kolku gi pravite ama im treba igraci im treba nekoj kako Garnet ne samo Gasol.Toj sam pod kos nisto ne moze im treba uste eden takov visok treba da gi vidat boston gazat sve pred niv ovaa god mora da osvoime play off ot.

u pm pa zagubi lejkers 106:103 kobi 41 kos ama dzabe koga nema so koj 27fiser a bajnam mozda najslaba utakmica ovaa sezona ajt u pm....
ццц колко се нервирам шо не го пуштат Бајнум да игра:nerv:сношти 11 мин игра 2 пати мајна 2 пати погоди а Гасол изгубена работа и Одом

abe najbitna rabota e da se tepa Boston doma na katolickiot bozik. Koeficientot ke bide okolu 1,7, ja ke mavam kec na GOLEMOOOO!!!

ajde pozdrav i ne se sekirajte za ovie porazi.

ццц колко се нервирам шо не го пуштат Бајнум да игра:nerv:сношти 11 мин игра 2 пати мајна 2 пати погоди а Гасол изгубена работа и Одом

Како бе не го пуштаат? Имаше проблем со личните грешки што ги правеше како луд против Хауард.

Бајнам не прикажува никаква игра,мора да се труди повеќе !
Мора повеќе да работи со Џабар :)

Бајнам не прикажува никаква игра,мора да се труди повеќе !
Мора повеќе да работи со Џабар :)

јас сум сигурен дека Џабар работи, ама менталитетот на Бајнам некако зафркава.

блејд навијач си ти брат???

Да и тоа голем......

А бе дечки не знам дали имате приметено последниве неколку години Лејкерс неколку кола пред плејоф земаат залет,така да мислам засега ова е нормална криза што ги фаќа скоро секоја година нели??? А во западот не гледам годинава голема конкуренција....
Изгледа дека Фил многу добро си ја знае работата па затоа и не се нервирам премногу...:helou:

Мислам дека денес Лејкерски ќе победат со над +15.Мислам дека ќе им дојде многу да изгубат и денес.

победа на лејкерси мислам оти беше 106-98

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom