Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Perfecto ne gledas deka na nekoi luge e zaludno da mu objasnuvas:toe:
I jas sakav da mu go kazam istoto, Kobi gi ubi vcera, a Kirilenko so edna banana ne go ostavil da disi:pos2:. A be ima sekakvi:pos2:

Ја гледав сабајлето утакмицата Коби ги растури само малку на крајот кога Фишер ја промаши втората лична беше интересно за малку во продужетци ке се одеше ама сепак ги сокршивме и сега со среќа во финалето.поззз

Како благодарност за одличната сезона, за помошта при добивањето на МВП титулата Коби на сите соиграчи му подари персонално изгравирани часовници од Швајцарија. Еден примерок чини 9.000 долари.

1758170.jpg

Хаха Лук Волтон баш му рече, по доделувањето да МВП наградата што ќе ги части соиграчите, убаво ги наградил. :)

Екипо ме плашат Спарси... :jaj:

хехе да и ја го видов тоа со лук волтон луд е сеа со сан антонио играме се плашам од тие гадни се многу али може зашто да не

101-71 za Lakers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ODLICEN,ODLICEN,ODLICEN natprevar. Nemam drug komentar osven ovoj!
Prasanjeto e: Koj bese sampion vo NBA, Lakers ili Spurs?

:cuc:KOBE BRYANT

И тоа каква победа 101-71, ауууу си ги исплескавме како мали деца, ај утре/после нешто повеќе не можам сеа на резерви сум. :)

Леле Ариза кога даде кош скокав како мало дете дома!

Ама на Ламар Одом му тргна ептен утакмицава!
20 поени; 12 скокови; 4 банани....

За Коби немора ни да се напомене, се знае :zver:

Краен резултат: 4:1 за Lakers :)

леле каква партија на лејкерси.
кога израмнија 37-37 лејкерси оттогаш рекоа абе ај нема заебавање више ај да ги растуриме.
не можеа да претнат спарси. какви напади организираа лејкерси.
последната четвртина се знаеше дека ќе победиме и филчо ги чуваше адутите на клупа. и грег попович се откажа више. данкан и џиноболи за малце ќе заплачеа.
со еден збор ФАНТАСТИЧНА партија на лејкерси!!!!
сега да видиме како ќе одиграат на гости, би требало да им земеме една партија дома иако имаат 6-0.
ајмо езерџии!!!!!

Едноставно кажано растур сеа се играт две кај нив една ќе тепаме и после дома уше една и 4:1 за лакерс :)

Слоу даун бојс, далеку сме од 4 победи :)

Инаку мора да го пофалам Вујачиќ, стварно ѕверка стануе, каква одбрана само врз Џинобили мислам го уби, а и страшен тројкаш е така да има иднина ви него, многу пријатно ме изненадуе.
И Туриаф конечно ме бендиса, почна мозок по малку да користе :)
Мбенга и Ариза = зверови :vozbud:, и во Лук Волтон има нешто, има афинитети да го биде, другите стандард.

Gi simnaa od oblaci. San Antonio pokazaa golem karakter i renome. Im vratija za porazot od mecot broj 2 ... !!!* ;)

полека полека Лејкерс пак ке си се врати на старите победнички патеки!
Ке има уште еден прстен кај коби на раката мене така ми се чини!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom