Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување

Муабетот беше дека Јута е една од најконзервативните држави во уса. Сите си легнуват со петлите. :)

fino go izedoa lakersi.... redno bese da izgubat, koba slabo prvo poluvreme a odlicno vtoro,gasol slabo cela utakmica posebno vo skokovite, odom standard, fisher isto, site bea ok,vujacic ne bese na nivoto od prethodnite utakmici, radmanovic imase samo prva cetvrtina so 8 kosa a posle se izgubi.

kaj utah prednacea okur i boozer ..... okur gi eba so sutot od dalecina, boozer imase 23 kosa i 20 skoka, williams bese odlicen vo razigruvanjeto a kirilenko bese indikatorot so im pomagase koga e gusto.........

sea serijava e uste pointeresna , 4-ot mec se igra u nedela u 21.30 po nase ,direkten prenos na obn a mtv kje dava snimka od 00.00 istata vecer.........

let's go jazzzzzzzz!!!!!!!!!!!

Окур нема теорија да повтори онакво полувреме. Бузер мислам дека можи да ја повтори онаквата игра.
За Гасол ептен не му беше денот. Мислам дека нема и несмее да повтори онаков меч. Доброто е шо ипокрај онаква лоша игра на крај имавме шанси да направиме пресврт (односно и Јута не е психички цврста). Мислам дека можиме да му го земиме следниот меч. Недела во убав термин за гледање:tv:.

Првата причина што изгубија Лејкерс е Гасол.

Гасол е повеќе за фина игра,не е за да го ставиш помеѓу зверови ккао Бузер и Милсап, но веќе кога е така стварно треба да се издигне на тоа ниво, ама еве не се издигна.

Втората е клупата на Лејкерс.

Стварно каде се сега кога требаат највеќе Фармар,Волтон,Вујачич,Туриаф?

Третата се гледа кога и победивме на претходните две, а тоа се скоковите.

Ееее каде е сега Бајнам кога највеќе ни треба? Да беше тука сигурно Окур и Бузер немаше така лесно да прават по 15-20 скокови на утакмица...ама тоа е тоа.

Добри работи вчера единствено беа Одом и Коби, може и Фишер ама не сум толку сигурен зошто го остави Дерон да се разигра многу...а за Коби?..Коби не потпадна под притисок на Солт Лејк Сити...Коби премногу пати ја замолчуваше арената, Коби е најдобриот играч на планетата во моментот. 1 на 1 може да ти даде кош како сака...со влез,преку фал, скок-шут, и како уште не. Коби е Коби.

Недела повеќе агресивност , повеќе самодоверба и победата е наша.

ахахаха
гледам сеа на прва многу се губат лејкерси
али и јута имаат многу добар тим па не е за чудење

Првата причина што изгубија Лејкерс е Гасол.

Гасол е повеќе за фина игра,не е за да го ставиш помеѓу зверови ккао Бузер и Милсап, но веќе кога е така стварно треба да се издигне на тоа ниво, ама еве не се издигна.

Втората е клупата на Лејкерс.

Стварно каде се сега кога требаат највеќе Фармар,Волтон,Вујачич,Туриаф?

Морам да те попрам за Туриаф. Не беше толку лош. Болтон имаше неколку светли моменти ама не го вадат за цел меч, останатите беа :tapp:.

п.с. Кога веќе го спомна Бајнам. Шо се случва со него. До кај е со опоравувањето. Има шанси да го видиме на терен сезонава? Мислев ќе се врати за плејофот.

Стварно луѓе шо се случува со Бајнам??? Требаше да се врати пред месец дена, не убиваат под кошевите без него, потребен ни е.
Ама мислам дека доколку Гасол одиграше на ниво од претходните натпревари ќе бевме поблиску до победата, али тоа е не мислам да правам муабети од типот Шта би било кад би било, така да продолжуваме на наредната утакмица во Недела, кога очекувам многу подобра игра под обрачите и ако е можно подобро чување на Вилијамс.

Ако не оздрави Бајнам за 1-2 недели ќе го пуштаат на операција.

Според мене требаше да го оперираат веднаш кога се повреди а не по 4 месеци. Голем пропуст на медицинскиот тим на Лејкерс.

ja mislam deka gasol moze da se nosi so boozer samo ovaa utakmica ne mu idese mnogu slednata ke bide bolje mora edna pobeda u juta i posle ke bide mn polesno

А кога се игра следната у недела ли??

Ок ајде ќе видиме шо ќе се дешава, ама сакам пренос да има и за оваа :) и може ќе ги тепаме иако сме во госит.. =)

леле ама ги истепаа
свеста им ја земаа,беше навистина добра утакмицата

леле ама ги истепаа
свеста им ја земаа,беше навистина добра утакмицата

Ахаха како бе така ги истепаја? Да не изгубија со 30 разлика? Или да не беше на продолженија? Многу се уплашени и свеста и разум и се му се зеде... Ајде,ајде радувајте се додека можете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom