Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Pau Gasol atendiу a MARCA desde Memphis en su primera entrevista como jugador de Los Angeles Lakers

Tuka

Да бе пиши и на официјалната страна на Лакерс. Во замена ке оди Kwame Brown и уште 2 други шо не ги знам.

Неда ќарија Лејкерс од трејдов , коа ке се врати Бајнам , заедно со Одом на тројка , брајант двојка , Фишер плеј со Гасол центар . . уффф дефинитивно една од најјаките и најкомплетните петорки во лигата ке ја имаат ( на секоја позиција имаат класа играч ), и дефинитивно ги вбројувам во најсериозните кандидати за титулата .

Фала богу еден добар трејд. Дефинитивно имаме тим за титула.

Да бе пиши и на официјалната страна на Лакерс. Во замена ке оди Kwame Brown и уште 2 други шо не ги знам.

И плус два први пика од драфт за наредни две години , али ок , 27 години има Гасол што е факинг феноменално , плус добија на позиција која после Шек имаа огромна празнина .

И плус два први пика од драфт за наредни две години , али ок , 27 години има Гасол што е факинг феноменално , плус добија на позиција која после Шек имаа огромна празнина .

+брaт му нa Пaу Гaсол во Мемфис :) Мaрк Гaсол мислaм декa беше.Игрa во Гиронa.

Вчера Лејкерси победија со 121-101 на гости против Торонто. Коби одличен со 46 поени, 7 скока и 5 асистенции!

Конечно да се пополни отсуството на Шекил (и то на подобро). Очекувам добар плејоф сезонава.

Конечно и коби да го израдуваат да донесат добар играч.Треба да се очекуваат боље резултати.И слушнав дека и Марк Гасол треба да дојде

А бе годинава ако не стигнеме до финале на Западна Конференција ништо не сме направиле. До тогаш ќе се врати и Бинум и полесно ќе е!

Мора да стигнеме бе ако не ќе одам да ги тепам хехе :>)

bravo,bravo za lejkers konecno koby ke ima so koj da igra definitivno ke se podobrime

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom