Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Memphis-Lakers 99-100

Za vlakno se izvadivme ovaj pat!!!

Bryant 37poeni 4asistencii i 3 skoka

Odom 10poeni 3asistencii i 10 skoka

Bynum 10poeni 3asistencii i 9 skoka

POZZZ!!

Добро е што победивме, а лошо што се повреди Бинум. Сепак прочитав дека повредата не е многу опасна па го очекувам брзо назад на терените. Честито победа, да се множат.

Растураме оваа година само Бостон ни може ама и нив ќе ги тепаме само штета што се повреди Бајнам:(

Memphis-Lakers 99-100

Za vlakno se izvadivme ovaj pat!!!

Bryant 37poeni 4asistencii i 3 skoka

Odom 10poeni 3asistencii i 10 skoka

Bynum 10poeni 3asistencii i 9 skoka

POZZZ!!

nema vrska za vlakno za dve isto ti se fajka vazno da e pobeda.samo zal mi e za bajnum tipceto stvarno igrase fenomenalno ama mislam lakers ke se snajde i bez nego..pozzz:salut:

Абе за 1 поен тепавме тоа е било и малку среќа :>)

Одличен тим се,многу добро уиграни,Коби партал прави...

Vecerva Lakers igra vo Seatle na gosti kaj Sonics!!

Ideme na sedma po red!!

Bynum ne igra vecerva, Brown izgleda ke bide starten centar!!!

Ako pobedi Lakers vecerva ke se iskaci na prvoto mesto vo Pacific divizijata pred Phoenix!! POZZ

Абе за 1 поен тепавме тоа е било и малку среќа :>)
Во 4/4 влеговме со 10 поени предност и цело време беше голема разликата а кога веќе беше осигурана победата се опуштија малку и им дозвилија да си заминат со пристоен пораз:smir:

Полувреме е на натпреварот помеѓу Сиетл Суперсоникс и ЛА Лејкерс. Водиме со 64-62. Се надевам дека ќе победиме!

Малку офтопик :
Не ми се верува ова, цело мое друштво што е за Манчестер навива за Лејкерс, а сега гледам и на форумов исто. Имаат некоја врска овие два тима :)

Малку офтопик :
Не ми се верува ова, цело мое друштво што е за Манчестер навива за Лејкерс, а сега гледам и на форумов исто. Имаат некоја врска овие два тима :)
Искрено и мене тоа ме зачуди! кога дојдов на овој фан клуб, видов дека истите другари од Манчестер навиваат и за Лејкерс. Поврзаност немаат никаква, но се случуваат вакви работи. Чиста случајност но мене ми е мило:smir:

Каков натпревар. 115-115! Ќе се игра продолжение! Коби до сега постигна 42 поени. Опасно е!

ДОБРА ВЕСТ!!!!!!!!!!!!
Победа на гости над Сиетл Суперсоникс од 123-121. Коби Брајант уште еднаш брилијантен-48 поени со 2 скока, 2 асистенции и една украдена топка!
Се исплатеше што останав олку касно:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom