- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 19.103
- Поени од реакции
- 23.386
abe LA LAKERS NAJDOBRI KAKO GO ZGAZIA ORLANDO![]()
Знаеме знаеме дека се најдобри..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe LA LAKERS NAJDOBRI KAKO GO ZGAZIA ORLANDO![]()
Затоа е Коби најдобриот играч во НБА!Ајде малку да живниме ...Во лето, зимски сон го има фатено фан-клубот.
Пазете ја сторијата.
Рон Артест сакал да се покажи како голем професиналец, па така на третиот тренинг во теретана дошол во 6:30 наместо во 7, за да биди прв и да остави добар впечаток. Но таму го чекало изненадување. Коби бил таму од 5:30, хаха.
Нема играње со Коби.
Go Lakers!
Нема шо да плачеме, јас кога ќе се повлече Коби нема ни да пратам НБА, нема да е интересноАбе кој може со Коби мајстор си е смао кога ќе си замине во пензија не знам кој ќе ви ја води играта ќе плачете тогаш хахахаххаха.
Абе кој може со Коби мајстор си е смао кога ќе си замине во пензија не знам кој ќе ви ја води играта ќе плачете тогаш хахахаххаха.
Ајде малку да живниме ...Во лето, зимски сон го има фатено фан-клубот.
Пазете ја сторијата.
Рон Артест сакал да се покажи како голем професиналец, па така на третиот тренинг во теретана дошол во 6:30 наместо во 7, за да биди прв и да остави добар впечаток. Но таму го чекало изненадување. Коби бил таму од 5:30, хаха.
Нема играње со Коби.
Go Lakers!
И еве една најнова слика од новата женска на Ламар, Клои Кардашиан, сестра му на Ким Кардашиан.
![]()