Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Гледав едно видео од почеток на припреми на Ливерпул, мислам од оваа сезона. Почињаат да трчаат кругови играчиве, и полека некои играчи се откажуваат. Го прашуваат новинариве Клоп што мисли, кој највеќе ќе издржи и овој ко од пушка вика Милнер. Е сеа, дечкото на 34 години трча до последена секунда, а ние у Јунајтед имаме играчи, самоумислени ѕвезди, на 23, 24,25 години, како Марсијал, Погба и слични кои се влечат на терен ко црева.
Кога го гледав во Београд го имаше на секој дел од теренот, каде беше топката во близина беше и Милнер и ствараше проблеми, човекот кога го гледаш на тв не изгледа ништо посебно, изгледа како и секој просечеен фудбалер од чемпионшип, но кога го гледаш во живо како се движи и колку трча страшно корисен и квалитетен фудбалер, така да не е случајност што секој тренер го игра сеекогаш во прв тим.

Го форсираше, зошто спиел хахахаа

се надевам не е глуп доволно вака да спие со главата у ѕид во авион

“Did I think about asking for [Messi’s] shirt? No. I’ve never done it. Roy told me when I was at Sunderland that if you ask for someone’s shirt, it looks like you are in awe of them.

“As it turned out, I came home with Luis Suarez’s shirt. Luis is a good lad and he gave me it as a gesture as we had played together for Liverpool. I don’t know what he’s done with mine.”

https://www.dailymail.co.uk/sport/f...ol-bounced-years-Champions-League-misery.html

У курац колку ме пука јако :vozbud:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Само едно ќе кажам, поперфектен Ливерпул не паметам, прв пат трансфер периодот ќе биде како да не постои, нека трае долго овој тим!!!

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Само едно ќе кажам, поперфектен Ливерпул не паметам, прв пат трансфер периодот ќе биде како да не постои, нека трае долго овој тим!!!
da zasto nikad i ne bile vakvi kakvi sto se sega, fudbalska sila, 120 pati podobri od onoj liverpul na rafa sto osvoi LS, kapa dole i za taa generacija ama ova sto go kreirase Klop nikogas i ne bilo u tvoja, moja i bilo civa navivacka istorija tuka na forumov, taka da nema sto da pametis, prv pat se srekavas so vakvo nesto : )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom