Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Очекуван резултат за мене од двомечов, требаше и на Енфилд да влезе некоја за да не биде напнато како вчера but we showed character hhh.
После тешката група и Баерн редно е да се падне Порто и да има реприза со 5ка од лани...

Оууу топ со Порто

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Очекуван резултат за мене од двомечов, требаше и на Енфилд да влезе некоја за да не биде напнато како вчера but we showed character hhh.
После тешката група и Баерн редно е да се падне Порто и да има реприза со 5ка од лани...
Your wish was granted :D

Џејми си кулира, пијаниов гол го гушка Кара а Кара пробува да пее, па на крај каков хард кор сатанизам извади, последните секунди кога се раздра :pos::pos::pos:

Џејми си кулира, пијаниов гол го гушка Кара а Кара пробува да пее, па на крај каков хард кор сатанизам извади, последните секунди кога се раздра :pos::pos::pos:
А ова некој клуб им е кај што се собираат само навивачи на Ливерпул? Дека гледам се овде им пее овој Џејми.

А ова некој клуб им е кај што се собираат само навивачи на Ливерпул? Дека гледам се овде им пее овој Џејми.
Да, баш како клупче и си имаат Boss Night после секоја утакмица, пеење и пиење. Имаше сесија со Алисон, да го видиш местото, еве ти видео.

Иначе, прават Boss Night и на гостински натпревари во Лига на Шампиони.

Едино сезонава може Мане да ја спаси, и не му се лутам ако себичи, кога има тутурутки покрај него го разбирам тотално.

Toлку се фокусираше на пеење, не го ни виде дека е гол овој до него...

Аааааааааааааааа бе Кептн Фантастик.....

Среќа или #тет?
Салах себичи премногу, Хендо имаше можеби најлоша партија у мои очи у дрес на Ливерпул, Џини не постои веќе месец ипол, Милнер исто под просек, со еден збор средината хаос, нешто што можеше да не' чини бодови у борба за титула.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom