Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Белгија го има одличниот Куртоа така да небитно е кој им е втор голман освен ако овој не се повреди. Шпанците за среќа го имаа Касиљас здрав така да не мораа да бидат зависни од Реина или некој сличен како него.
Куртоа и да се повреди Белгија и покрај тоа ќе има одличен голман во Мињоле. И Касиљас ќе има но во ДеГеа, не во Реина.

Ај уште едно кратко прашање одговори ми:Кој според тебе е подобар голман? Реина или Мињоле?

Феноменалниот Куртоа, кој патем е копиљ од 21 година и небитно е кој им е втор голман на Белгијците а од другата страна е еден од 3цата најдобри светски голмани, што некогаш бранеле и ти викаш дека зошто Пепе не знае, не добил шанса. Брат, консолидирај си ги редовите.

Моментално, Мињоле, но тоа не значи дека Пепе го кажал последниот збор.

Моментално, Мињоле.

Ова е доволно. Крај на муабетот. Јас а верувам и повеќето се задоволни од перформансите кои ги прикажува Мињоле. Заминувањето на Реина и доведувањето на Мињоле беше за добро на целата екипа. Не гледам на некој да му недостига Реина и дека би го вратил на голманската позиција :)

Кое ти е тоа педерско вадење два збора од цел пост и го потенцираш тој. Си тераме по свое, работава....

Ајде, кога ќе освои Мињоле и како 7ми голман злато на светско, европско...голден главс а-у ќе кажам дека е подобар.

Кое ти е тоа педерско вадење два збора од цел пост и го потенцираш тој. Си тераме по свое, работава....

Ајде, кога ќе освои Мињоле и како 7ми голман злато на светско, европско...голден главс а-у ќе кажам дека е подобар.
Па ти кажувам дека за доброто на Ливерпул Мињоле моментално е многу подобра опција од Реина. Не верувам дека постои некој кој би го заменил Мињоле и ќе го стави Реина да ни биде прв голман. Светско, европско првенство не мешај бидејќи на тоа влијаат и други фактори.

Инаку пред точно една година :vozbud:
coutinho...jpg

Да не се заборави :love::cuc:

Jebale ve i Minjoile i Pepe Reina.

Tuku, do kaj sme so kupuenje na Konopon i eventualno na nekoj midfielder so sposobnosti da ja destruira igrata na protivnikot, ama i asolno da sutne i dodade?

Јас, не би го ставил Мињоле да брани во "Златни деца" од Егри, не па во Ливерпул. Поголем месечар немам видено. Секој натпревар се притресвам ко ќе се браниме, недај боже слободен или корна. Јес да Реина изгубе малце воља за игра последната година, ама кој не изгубе воља во такви мизерни сезони. Уште сега би го вратил Реина, и се надевам дека ќе се врати на крај!

Jok, Mignolet e car za Reina, barem zasega. Da, padavicari na nafrelni i korneri, ama celata odbrana ni e krs na nafrelni i korneri. Reina bese top, no drasticno opadna vo forma. Mignolet zasega dobro se pokazuva.
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 11:20 ---
Ayre u usta te gagjam...

potpisuj sos ovega
http://www.youtube.com/watch?v=aMi_dfyT62Y

oti ona T'ham saket da ni go zemat...

U usta gi gagjam i Ayre i zena mu.
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 11:20 ---
Ayre u usta te gagjam...

potpisuj sos ovega
http://www.youtube.com/watch?v=aMi_dfyT62Y

oti ona T'ham saket da ni go zemat...

U usta gi gagjam i Ayre i zena mu.

Интересно интервју со можеби еден од најомразените ликови во Ливерпул. (Нормално никој не може со Ајре)

Кристијан Парслоу

A be, ne e deka laze i deka ne e vo pravo. Missing out na ChLeague godinava vo skeoj slucaj ke bide katastrofa.
Kako i nenavremenoto i soodvetno kupuvanje igraci koi se potrebni kako lepce.

Чекајте малце, мене не ми е јасно нешто. На Рики му дале мачка за роденден, овој не ја чувал добро и му побегнала кај швалерот во комшии, па после му се вратила со мачиња кога ја избркал тој. И Рики мораше да ги дава мачињата на крај...?
Така, така. Само после пак избега кога ми останаа две, па се врати, па не се сакаа со малите, па морав да ја избркам пошто не можев да ја чувам. Сеа си живее у друго маало блиску до моето, мислам дека не ме памти, пак родила 6 мачиња и некад поминувам и и давам јадење. Инаку чувам едно од нејзините што ги роди најпрвин :)

Емпајр оф д коп

£16M bid from LFC for Yevhen Konoplyanka accepted. Discussions ongoing with player.

Ajd neka bidne....

Am sea, uste denipol ima za nekoj midfielder aren. Daj neka ne drvat i neka se isprcat od to od yenkievskoto azno za nekoj, za Mvila na primer.

Сеа ми текна на уште еден член што ни го снема, а го начекав на друга тема (тема исклучиво за алфа-мажјаци како нас).

@Gojak YNWA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom