Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Пет пати се мислам пред да напишам било што во овој фан клуб.

И на крај добивам хејтерс гона хејт?

Добро, мали деца сте/ Дрогирани сте/лоботомирани сте/се во едно/ што ви е?

Имаш горе 15 минутно видео, спој на моменти од цела досегашна сезона, и тоа е за вас е некаков доказ дека Ливерпул е sasvim ОК, и на крај, добивам хејтерс гона хејт?

Пет пати се мислам пред да напишам било што во овој фан клуб.

И на крај добивам хејтерс гона хејт?

Добро, мали деца сте/ Дрогирани сте/лоботомирани сте/се во едно/ што ви е?

Имаш горе 15 минутно видео, спој на моменти од цела досегашна сезона, и тоа е за вас е некаков доказ дека Ливерпул е sasvim ОК, и на крај, добивам хејтерс гона хејт?

Не сум го гледал видеото.... не ми е потребно тоа за да гледам што направил Ливерпул оваа сезона.

Доволно видов....

Променети акции од досега видените пред Роџерс.....
Брза течна игра
Анемични пред гол
Чудни форми на играчите
Лош избор на играч за одредени натрпевари
Мелвуд јунаци
Реконструкција

Видеото не е за да се докаже нешто.... видеото е едноставна компилација на некои добри комбинации на Ливерпул.

Во 6 сабајле..... тешко дека се дрогирам.... кафето не е дрога!

Droga je pošast modernog doba.

Добро, што се случува со вас бе? Толку заминавте?

Ви прават видео, спремено ко за мајмун во кафез, и одма скокате и урлате ко да сте освоиле лотарија? Па на видеото има 15 минути склоп од досегашната сезона. Ало, 15 минути! А тек првите моменти на „прекрасна игра“, го состои шутот на СУарез на 10,000 километри од голот на Сити мислам. Прекинав да го гледам „прекрасното видео“, по шансата на Стерлинг, кој не знаеше што со топката.

Ако прајме такви споредби можи комотно да се напрај видео од 90 минути и тоа само од против Свонси.

Појче видеото за цел има да се прикажи дека Ливерпул има игра. Ливерпул напаѓа со 7 играчи шо точно секој си ја знај работата шо треба да ја изврши. Ливерпул има концепција на игра. Ливерпул има просек од 3 гола по натпревар. Има се она шо го немал претходниве 3 години. Едино грешките на поединци ги прават работите да изгледаат онака како шо се.

Наркумајне!

Зимат едно зилено, мешат го ус тутун, рољат го уф хартија, шиљат го на врво и ка се бодат ус т’ва, ја ич не знам.
:D

А бе мене не ми верувате? Ве даваат.

Ако ве даваат сите по 50 денари да донирате некаде еве јас хуман сум не мора на мене :ROFLMAO:

Аман, 100 пати најавија на МТВ дека ќе не даваат.

Вечерва и ние играме ЛШ. Баталете Милан-Барса, гледајте Спортинг-Ливерпул.

Ако прајме такви споредби можи комотно да се напрај видео од 90 минути и тоа само од против Свонси.

Појче видеото за цел има да се прикажи дека Ливерпул има игра. Ливерпул напаѓа со 7 играчи шо точно секој си ја знај работата шо треба да ја изврши. Ливерпул има концепција на игра. Ливерпул има просек од 3 гола по натпревар. Има се она шо го немал претходниве 3 години. Едино грешките на поединци ги прават работите да изгледаат онака како шо се.

Oд времето на Хоџсон, може да се направи клип од два саати, кај што Ливерпул игра ко Барселона.

Едино што тогаш грешките на поединци ги правеа работите да изгледаат онака како што беа.

They don't call you LOSERPOOL for nothing.

Наркумајне!

Зимат едно зилено, мешат го ус тутун, рољат го уф хартија, шиљат го на врво и ка се бодат ус т’ва, ја ич не знам.
:D
Не га бодат, га шмукат!

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

И да знаеш дека ќе ти постои :wink:
Да кажеше од времето на Улие ај....
Ама од времето на Хоџсон бре!
Од кого клип ќе прават од Поулсен од Кончески....

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom