Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Confirmed LFC team: Reina, Johnson, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Sturridge.

subs: Jones, Wisdom, Skrtel, Allen, Shelvey, Sterling, Borini.

Искрено, повеќе ме радува клупата.

Голман
2 х одрбана
2 х средина
2 х напад

Confirmed LFC team: Reina, Johnson, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Sturridge.

subs: Jones, Wisdom, Skrtel, Allen, Shelvey, Sterling, Borini.

Одлично !! Ова е најдобар состав што може моментално да се извади ..

Pa....samo smireno ako pocnat, kako so Arsenal ama i da uslevaat sansite da gi pretvorat vo
Golovi!
I da ne se pogubat po teren u prvi deset minuti obete poluvreminja.

Летово го сакам Риџвел во Ливерпул. Премногу потценет играч, фантастична замена и ротација за Енрике и сигурен сум дека би дошол за многу малку пари. Премиер Лигашко искуство на негова страна, 28 години што значи дека има уште добри 3-4 сезони пред него... се надевам дека ќе го донесат.

Летово го сакам Риџвел во Ливерпул. Премногу потценет играч, фантастична замена и ротација за Енрике и сигурен сум дека би дошол за многу малку пари. Премиер Лигашко искуство на негова страна, 28 години што значи дека има уште добри 3-4 сезони пред него... се надевам дека ќе го донесат.

Јас искрено на таа позиција го сакам Бејнс, плус Скаузер е.

Јас искрено на таа позиција го сакам Бејнс, плус Скаузер е.
Абе ја и Роберто Карлос го сакав у 2001ва :D

Бараме поддршка за Енрике, не замена :)

Ќе играат 50-50 бе :)
Бејнс нема пропуштено премиер лигашки натпревар за Евертон оваа сезона. Евертон се наоѓаат над нас. Моментално кошта повеќе од Енрике и Џонсон заедно. Нема теоретски шанси ние да можеме да го земеме, а он да сака да дојде.

Ako jebeno vi se veruva na glupiov Sporklub i Sportklib+ nema da davaat be utakmicava tuku ke davaat na edniot:
NBA
Na drugiot:
Davis kup ceska svicarska a potoa belijska liga be!!

Koi krelci

Ako jebeno vi se veruva na glupiov Sporklub i Sportklib+ nema da davaat be utakmicava tuku ke davaat na edniot:
NBA
Na drugiot:
Davis kup ceska svicarska a potoa belijska liga be!!

Koi krelci
Ќе не даваат на кецот бе, не пишува на бумот само. Види убаво си стои под Спорт Клуб знакчето: Ман Сити - Ливерпул 17:00.

Бејнс нема пропуштено премиер лигашки натпревар за Евертон оваа сезона. Евертон се наоѓаат над нас. Моментално кошта повеќе од Енрике и Џонсон заедно. Нема теоретски шанси ние да можеме да го земеме, а он да сака да дојде.

Полека, полека. Полека со проценката на вредноста на Бејнс. :)

Дали ќе сака да дојде или не, тоа нит јас знам нит ти знаеш. Јас реков што сакам и на крај краева не го побарав нешто што е не возможно. Плус, ќе напоменам, Скаузер е :)

Ќе не даваат на кецот бе, не пишува на бумот само. Види убаво си стои под Спорт Клуб знакчето: Ман Сити - Ливерпул 17:00.
Kade be???
Ja ne gleam?

Dopuna: vidov

Полека, полека. Полека со проценката на вредноста на Бејнс. :)

Дали ќе сака да дојде или не, тоа нит јас знам нит ти знаеш. Јас реков што сакам и на крај краева не го побарав нешто што е не возможно. Плус, ќе напоменам, Скаузер е :)
Абе ја не викам дека ВРЕДИ колку Џонсон + Енрике, викам дека КОШТА колку нив двајца заедно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom