Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Па Лукас го извади Шелви го остај :tapp: Па овoј не е нормален бе..........па овој не е со сите.
АВБ и Мартинез се професори по фудбал за токмаков :facepalm:

Ranomi стај си аватар од Керол по твоја желба. Т.е сакаш стави сакаш неставај сеедно ми е

Се забетонираа на средина на табела , наредна сезона Ливерпул нема да го има ни во Лига Европа. Ова е загрижувачки.

Се забетонираа на средина на табела , наредна сезона Ливерпул нема да го има ни во Лига Европа. Ова е загрижувачки.
Следната е наша во Англија зошто ни е Лига Европа :facepalm:
Сега ме интересира кој ќе биди крив?? Дедо Мраз изгледа

3-4 години Ливерпул го нема во Лига Шампиони и никој не се загрижи, в година ќе го немало во Лига Европа, чудо големо, пак никој нема да се загрижи.

Овој тренер не заслужува да има толкава доверба од клубот , појма нема .
Ама не е тој крив. Јас сум крив :facepalm: Навивачите треба да слезат и да го обесат а не поддршка да му даваат

3-4 години Ливерпул го нема во Лига Шампиони и никој не се загрижи, в година ќе го немало во Лига Европа, чудо големо, пак никој нема да се загрижи.

Оваа може да биде најлошата сезона на Ливерпул од кога постои Премиер лига . Минатите сезони , неуспехот се компензираше со освоен куп , оваа година ни тоа.

Епа кога сакавте отказ на Далглиш тоа ви е, сега сликајте се. :свиркам:
Врска немаат ни двајцата. Бенитез за овие е ГОСПОД
--- надополнето: 26 декември 2012 во 22:40 ---
Наместо да земам да си учам јас овие ги гледам :tapp: Ах бееее

Шо е ова бе!! КАТАСТРОФА ! ДРВА !!! и тренер и играчи и се нека оди упм !! 90мин си ги изигра Шелви дрвото лееее ќе се убијам. ова не е можно.. од нба лига примаме 3 ебани гола. случајно па да не ке ги тепаме КПР у гости аа жими куров :@:@:@:@

Паско аут! Он е крив!

Шала на страна, нема што да се вадиме на "Британија е тешко место за победа", игравме и тоа како под ниво денеска. Шелви не го видов да направи 3 успешни чекори со топка, не знам како изигра 90 минути. Стиви добро играше али од 10 шута само со еден го погоди голот. Енрике најборбен, Шкртел разочара на моменти, Џонсон доста незабележлив, другите сите шарено играа. У тимот ни фали една 10ка која овојпат се надевам нема да биде Кол, и таа 9ката мора да биде пополнета од некој зимава, некој што не е Стариџ туку е некој што седи во шеснаесетник, не игра на ниедно друго место, и во главата единствено нешто што му се врти е да даде гол. Крила ние дефинитивно немаме, сите имаат огромни маани. Овие крила ништо не прават, никој не пенетрира од страна, само Суарез навлегува, а Суарез све игра. Ајде уште КПР да ги истераме се надевам со победа ако не им текне да лежат по терен и овојпат, па да фатат трансфериве да ги наредат ко што треба да не почнат да летаат глави.

Давајте вие поддршка колку сакате. Јас завршив со тоа. Мислам дека бев доволно фер и трпелив сочекав пола сезона. Поддршка од мене веќе не добиваат. Едино шо можат да добијат е куров и тоа во се женско што имаат по дома. Дури не освојат некоја титула......море каква титула. Дури некогаш не се пласираат во ЛШ поддршка од мене не добиваат. Роџерс можи комотно да си ги спакува куферчињата и да се врати од каде што дошол пошто ЈАС сум подобар менаџер од него а не пак некои како Бенитез итн итн. Ако веќе останува топ 4 и титула во ФА/ЕЛ (за да ја добие мојата доверба назад) што секако нема да се случи. Толку

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom