Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Тоа е тоа, поќе од јасно е дека такви работи ќе се случат во текот на сезоната. Сега е моментот за Окс to step up.

Тешко ќе биде без Фаб, језиво е што ова и му е прва повреда во професионална кариера.

Искрено, не знам колку е релевантен, ама има доста шпекулации за Санчо дека сака да напушти во јануари. Е сеа, колку Клоп е заинтересиран за него, то е друго.

Стварно не знам зашто би го сакал, со оглед на тоа дека преферира мирни типови на луѓе пред се, а малиов делува како проблем. Сем ако не продадат некој од тројкава напред, ма да и тогаш...

Стварно не знам зашто би го сакал, со оглед на тоа дека преферира мирни типови на луѓе пред се, а малиов делува како проблем. Сем ако не продадат некој од тројкава напред, ма да и тогаш...
Се слагам и јас, ептен ми е нетипичен карактер за клубот, за оваа екипа.

Искрено, ни јас не можам да го видам Санчо во Ливерпул, посебно не со сегашната тројка напред.

Иначе:

Автоматски споено мислење:

Заборајв да напоменам дека Сити игра со Порт Вејл :pos:

Многу, да кажам потценувачки состав има извадено Клопо.

Сфаќам дека е најгуст дел од сезоната и сака да ротира, ама...
Добро во одбрана што не експериментирал и сепак Мане е тука... моментално во најдобра форма од 3-та напред. Па ако не оди во второ секако ќе влезат одморни Салах и Боби. Се надевам дека ќе му пројде овој тим.

Рачунај ова е напишано во жарот на утакмицата :D доминација на секое ниво денес, до негде и ми е жал шо само 5 му кладовме.

Ориги е бог за Евертон, супер шо имаше можност Салах и Фирмино да одморат, исто и Хендо. On to Bournemouth away!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom