Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Mane ve ebe sezonava, covekot voopsto ne podava, si ja drzi topkata dodeka ne ja izgubi...pa i ne dava golovi...

А Салах кога ќе ја добие топката промашува чисти шанси. Тоа што лани даваше ко од шала годинава да му дадеш 5 пати да го повтори нема да погоди. Треба Фирмино да си игра напред нека не изведува Клоп.

DtblCXeWkAIo8Nb

:rolleyes:

Фабињо имаше океј партија денес мислам дека полека влага во ритам.

Мене па некако не ме бендисува Фабињо сеуште.. Висок, тромав, многу лесно го дриблаат и претрчуваат. За разлика од него Вајналдум искина.

Наби... Вистинско освежување во средниот ред, онака баш како што очекував од него, позитивен со додавањата, дриблинзи, тешко му се одзема топка, и најчесто на право место во право време. Заслужи и гол од шансите што ги имаше.

Како целина не беа најсјани се до измените, но со оглед на комбинираниот состав - разбирливо. Она што е интересно е дека знаат да "стиснат на гаста" кога е најпотребно, и веќе неколку меча ги решаваат така. Јес да беше Барнли, кои патем се очајни сезонава, ама убаво е кога знаеш дека тимот може лесно да се врати од негатива.

P.S. Се надевам не е нешто сериозно со Гомез.

Последно уредено:
Ова колку што знам е прв пат да се вратиме по негатива, додуша и ретко примаме гол, но дефинитивно среќата е премногу на наша страна како никогаш до сега. Во било која сезона претходно стативата на крај ќе беше гол за 2-2

Клоп потврдил дека Гомез ќе има скен утре и дека најверојатно ќе отсуствува некое време.
Многу ќе ни фали со Наполи, дефинитивно.

Не може и не смее Гомез да игра на десен бек и крај. Знам дека сака да го одмори ТАА, ама нека најде некое друго решение или Клајн нека го испроба.
Кеита беше океј. Млитаво прво полувреме, ама после примениот гол се свеснаја и позитивно ме изненадија. Алисон секој натпревар позитивно ме изненадува и мн сум задоволен што имаме голман од светска класа па ќе се дрзнам да речам дека е меѓу 5-најдобри голмани во светов.

Ова колку што знам е прв пат да се вратиме по негатива, додуша и ретко примаме гол, но дефинитивно среќата е премногу на наша страна како никогаш до сега. Во било која сезона претходно стативата на крај ќе беше гол за 2-2

Која статива бе друже, Алисон одбрани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom