stormspeaker
Бекрија
Ајде честито нека ни е победава, пукам од радости 
Одлична серија од 4 победи без примен гол
Раул повторно не извади, 4 у гола у последни 5 утакмици, ако ова не е препородување не знам што е Се надевам од следната нема да морам да го гледам Макси, ако не го дадеше Раул голот ќе му отидев у Ливерпул да го шутирам. Се утињаат ли такви шанси на толку важни наптревари....
  Се надевам од следната нема да морам да го гледам Макси, ако не го дадеше Раул голот ќе му отидев у Ливерпул да го шутирам. Се утињаат ли такви шанси на толку важни наптревари....
Очекував дека ќе ми праи бед што ќе го глеам Торес у синиот дрес, ама колку ми е мило у моментов што не е кај нас 

YNWA!!!

Одлична серија од 4 победи без примен гол

Раул повторно не извади, 4 у гола у последни 5 утакмици, ако ова не е препородување не знам што е
 Се надевам од следната нема да морам да го гледам Макси, ако не го дадеше Раул голот ќе му отидев у Ливерпул да го шутирам. Се утињаат ли такви шанси на толку важни наптревари....
  Се надевам од следната нема да морам да го гледам Макси, ако не го дадеше Раул голот ќе му отидев у Ливерпул да го шутирам. Се утињаат ли такви шанси на толку важни наптревари....Очекував дека ќе ми праи бед што ќе го глеам Торес у синиот дрес, ама колку ми е мило у моментов што не е кај нас

YNWA!!!