Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
brukaaaaaaaaaaaaaaaa c c c c c c c.............. podobro neka ne izlezat vtoro..... a ako izlezat sakam na kraj da bide 0:5 ...... ova li se igraci ova li e klubot za koj navivame??? ..... nema poveke zasto da se nerviram, ke gi gledam samo derbi utakmicite so mancesteri everton ...ne planiram da se blamiram ...... sramotaaa!!!!

brukaaaaaaaaaaaaaaaa c c c c c c c.............. podobro neka ne izlezat vtoro..... a ako izlezat sakam na kraj da bide 0:5 ...... ova li se igraci ova li e klubot za koj navivame??? ..... nema poveke zasto da se nerviram, ke gi gledam samo derbi utakmicite so mancesteri everton ...ne planiram da se blamiram ...... sramotaaa!!!!

и ти за навивач се сметаш?

Не мислев крило да биде Меирелес....онака средина да поврзува......Бабел боље напред да игра ако воопшто игра...Кајт мора напаѓач да биде....колку и да се труди и колку и да трча сепак не е крило.....
Инаку утре ќе славиме!!!!!! Не знам како ама знам дека ќе славиме!!!!!

Инаку утре ќе славиме!!!!!! Не знам како ама знам дека ќе славиме!!!!
е да не се знае до 90 ништо алии......

Додека не дојдат нови газди ништо од нашиов клуб!

Ми се сере од овој Џо Кол. Пичка гнасна не заслужува да игра у Ливерпул

1-1 ја имав на ливче. ЛОЛ за мене!

Очито го преценив Хоџсон. Старчето мора да си оди што поскоро.

:pos2::pos2::pos2::pos2:
Простете ама сега уствари сватив дека ништо не знам......
Инаку добар тренер е овој Рој......сега на наредната утакмица би му препорачал да почека да не заводат со 5-0 па потоа да нападне......има време нека не се секира......и да ....мислам дека нема веќе да трошам нет кога знам како ќе биде.....ќе размислам за наредната.....макар и дерби било со Евертон......ќе почекаме 3-4 да ни стават па потоа ќе нападнеме!!!!

--- надополнето ---

Инаку утре ќе славиме!!!!!! Не знам како ама знам дека ќе славиме!!!!
е да не се знае до 90 ништо алии......

Сега знам дека ништо не знам !!!! :pos2:

Не бе, зашто? Зошто да си бега стариот?
Па не ве нервира со ротација, зошто би си идел?

Не е провокација, ама се надевам дека сфаќате кој беше Бенитез.

и ти за навивач се сметаш?

gledaj ja realnosta dzabe site kukate gazdite igracite...... a jas dali sum navivac od tebe sum milioni svetlosni godini pveke ama ne mi e mesto tuka da ti objasnuvam tebe koj e navivac a koj ne ..... pak ke kazam gledajte realno liverpool nema ekipa i mnogum me e zal sto izgleda ke se borime za opstanok..... se molev da nedojde hodson... dojde... i sto napravi donese se kopiljaci od po 29god... koja e poentata za toa? liverpool ne e od den za den ..... kade e idninata ? jas momentalno ne a gledam ... ne mi se veruva dojde red grkot da ne spasuva:)))) ...

Не бе, зашто? Зошто да си бега стариот?
Па не ве нервира со ротација, зошто би си идел?

Не е провокација, ама се надевам дека сфаќате кој беше Бенитез.

Нема разлика меѓу двајцата кога ќе се видат крајните резултати. Различно го водат тимот, со ротации или без, не е ни најмалку битно кога Бенитез го спушти Ливерпул на ова ниво, а Хоџсон е немоќен да го дигне пак. Значи и двајцата се губитници, независно од начинот на водење на тимот.

vo ovoj tim nema nisto ednostavno nema dusa.... site se istroseni ... reina karager gerrard kujt cole pa i ovie sto gi donese poulsen srbinot meireles konceski... site se igraci bez dusa...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom