Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Според Гардијан!

58158_444572214090_364313669090_5570902_3570417_n.jpg

Се согласувам до некаде...на местото на Поулсен, царот наш неготински Лукас! :D

Se soglasuvam za toa da si odi tores za dobra suma . Stvarno e izvonreden napagac ali dosta cesto se povreduva i potpolno ni e beskorisen! ako zememe dobra suma odma da go dadime i da go doneseme SUARES!!
za dzerard nema da si odi ke ostane do kraj kaj nas! a za babel mi e navistina zal neznam zosto ne dobiva ni voopsto sansa!

Se soglasuvam za toa da si odi tores za dobra suma . Stvarno e izvonreden napagac ali dosta cesto se povreduva i potpolno ni e beskorisen! ako zememe dobra suma odma da go dadime i da go doneseme SUARES!!
za dzerard nema da si odi ke ostane do kraj kaj nas! a za babel mi e navistina zal neznam zosto ne dobiva ni voopsto sansa!

Ех кога би можел да ги видам двајцата еден до друг во дресот на Ливерпул!!!!

Торес сеуште го нема кажано конечниот збор!....

да трошам ли нет за утре шо викате вие ??
пошто секоја утакмица е скоро од мизерија бетер е ...единствена победа против вестбромвич хахаха ајде сеа и со вие одиме на нерешено небаре се класа како нас

Според Гардијан!

58158_444572214090_364313669090_5570902_3570417_n.jpg

Се согласувам до некаде...на местото на Поулсен, царот наш неготински Лукас! :D
Кели ќе игра лево изгледа дефинитивно е.....се опоравил.....и никаков Поулсен не сакам да видам во тимот....само Лукас!!!!А оние копуците ќе оделе на победа така да Боки добро би било да се троши нет.....да го видиме и тоа чудо...ама како тргнал стариов и нерешено многу ќе му е......

--- надополнето ---

Ех кога би можел да ги видам двајцата еден до друг во дресот на Ливерпул!!!!

Торес сеуште го нема кажано конечниот збор!....

Сите сакаме....ама не мора Суарез!!! Може и Бензема....не го заборавај малиов....ако не грешам подобро е тој да игра како втор напаѓач или полушпиц!!! Во Реал дреми резерва а и кога игра чинам како шпиц го ставаат!!!!
Кајт------------------Кол
------------Бензема-----
------Торес---------------
Инаку за на зима и на лето ќе си ги кажам желбите па колку сакаат нереални нека се.... од Суарез/Бензема/Нејмар/Џеко/Агуеро/Керол/ сакам еден....од Бен Арфа/Арда/Јанг/Марин сакам еден.....а засега според мене најдобрата формација
----------------------Реина----------------
Џонсон------Шкртел----Агер-----Кончески
----------------------Лукас-------------------
Кол-----------------------------------Меирелес
---------------------Џерард--------------------
-------------Кајт/Бабел----Торес----------
Да пробаме со дијамантот??? Што мислите??

--- надополнето ---

Нема продавање на Торес......не го давам ни за 80 милиони.....а ако си оди(против моја воља) нека биде за добра сума....и да купиме еден од Бензема или Суарез како втори напаѓачи и еден од Џеко или Агуеро или пак Керол!!!!

Кели ќе игра лево изгледа дефинитивно е.....се опоравил.....и никаков Поулсен не сакам да видам во тимот....само Лукас!!!!А оние копуците ќе оделе на победа така да Боки добро би било да се троши нет.....да го видиме и тоа чудо...ама како тргнал стариов и нерешено многу ќе му е......

--- надополнето ---

Сите сакаме....ама не мора Суарез!!! Може и Бензема....не го заборавај малиов....ако не грешам подобро е тој да игра како втор напаѓач или полушпиц!!! Во Реал дреми резерва а и кога игра чинам како шпиц го ставаат!!!!
Кајт------------------Кол
------------Бензема-----
------Торес---------------
Инаку за на зима и на лето ќе си ги кажам желбите па колку сакаат нереални нека се.... од Суарез/Бензема/Нејмар/Џеко/Агуеро/Керол/ сакам еден....од Бен Арфа/Арда/Јанг/Марин сакам еден.....а засега според мене најдобрата формација
----------------------Реина----------------
Џонсон------Шкртел----Агер-----Кончески
----------------------Лукас-------------------
Кол-----------------------------------Меирелес
---------------------Џерард--------------------
-------------Кајт/Бабел----Торес----------
Да пробаме со дијамантот??? Што мислите??

--- надополнето ---

Нема продавање на Торес......не го давам ни за 80 милиони.....а ако си оди(против моја воља) нека биде за добра сума....и да купиме еден од Бензема или Суарез како втори напаѓачи и еден од Џеко или Агуеро или пак Керол!!!!

за формацијата малце кајт го земавме како шпиц го направивме крило и така и остана , меирелес за крило и несум баш мераклија таму е место за бабел брз,пробивен и малце без осет со центаршутевите и шутевите, абе вој тиме е 5-ка зошто не играат играчиве со срце бе зоштоооооооооооо ......сите спијат контра им завидувам на другите екипи оти ние ни на контри ни на напади одиме ( златна средина држиме)..

за нандо го земавме околу 25 колку што знам и најскап трансфер на тимот е и 35 и 40 да земеме однего ќар сме пошто тој од сезоната игра 20% а оваа сезона некако е многу повлечен исплашен и цело време на секој допир со топката одма паѓа и ме нервира ...зима плата да трча а не да лежи поземја
чим ти велиш да ја гледам оти ќе биде интересна прифаќам али знам дека за блекпул ќе биде интересна а занас ептен нервозна

Не мислев крило да биде Меирелес....онака средина да поврзува......Бабел боље напред да игра ако воопшто игра...Кајт мора напаѓач да биде....колку и да се труди и колку и да трча сепак не е крило.....
Инаку утре ќе славиме!!!!!! Не знам како ама знам дека ќе славиме!!!!

би ве замолил за услуга ако може пред натрпеварите или во текот на нив да ставаме стримови со цел да не се акаме со саати ваму ја има па ја нема па лош е стримот и т.н.

би ве замолил за услуга ако може пред натрпеварите или во текот на нив да ставаме стримови со цел да не се акаме со саати ваму ја има па ја нема па лош е стримот и т.н.

На 24 фудбал.ком.мк пред секоа утакмица од англиските натпревари постираат стримови!
Досеа не сум имал проблем!

odbranata ke disi i na ovaa utakmica... od poslednovo sto go vidov mozno e da ne go vidime ni ager na lev bek... ima nekoi najavi deka karager ke igra levo...

зошто го извади торес ???

јас на вој гледам од фан клубот на фб http://soccerjumbo-ko.blogspot.com/2009/11/channel-2.html

--- надополнето ---

гооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооллллллллллллллллллл

знаев дека ќе биде интересна хахах али не занас

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom