Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.233
- Поени од реакции
- 13.393
Ах бе стари старииии.....со ваква неамбициозност ништо не правиме......Меирелес беше најјак а притоа не го играше на природната позиција.....Нгог во игра??? Па не е тој човек за големи натпревари.....иако јас го бранам морам да речам дека СЕУШТЕ не е за големи натпревари ...му треба време.....Шкртел и Агер отсега да играат во тандем.....а притоа да се обрне внимание на Ајала и Вилсон ....наскоро ќе ни требаат......Бабел на клупа???? Па зошто бе зошто??? Тоа не ми е јасно....Поулсен ви кажав уште пред да дојде.....еве ви сега....Лукас подобро да игра....или Спиринг.....
--------------------------Реина--------------------
Џонсон-----------Шкртел-----Агер----Конче/Аурелио
--------------Лукас---------------Меирелес-------------
---------------------------Џерард------------------------
--------Кол-------------------------------Бабел--------
--------------------------Торес------------------------
Вака треба да играме....и никако поинаку......и ДА СЕ ОДИ НА ПОБЕДА!!!!!!! Бенитез барем ја земаше победата кога имаше шанса за тоа.....иако беше кукавица......а овој Хоџсон се покажа како пичка......со Арсенал се браниме...со Бирмин се браниме...со овие денес се браниме......па кога ќе се оди на победа???? Проблемот е што се нема газди.....нив не им е битно дали ќе освоиме титула или не....тоа е проблемот.....да беа амбициозни сега Хоџсон ќе имаше ултиматум......да се бори за титула или чао пријатно!!!!А Хикс сакал да стане единствен газда.......уште ова ни фали.......и на зима саклам лево крило....Арда Туран ....Ешли Јанг.....и немој некој да ми рече опседнат сум со овие....оти ако го најдам има да го убијам...едноставно ни треба ваков играч......го испуштивме Бен Арфа:.....научно и логично објанување за ова?????
--- надополнето ---
На крај краева целта е 4то место...со таква цел не можете да барате повеќе.....а зошто не се оди(одеше) на титула во ПЛ???? Демек мора да сме во топ 4 за да се бориме??? Инаку немаме право на борба нели???? Е ај да речеме дека ќе бидеме во топ 4...после наредната сезона што ќе биде целта??? Останување во топ 4 нели??? Кога ќе се бориме за титула??? Оти не оваа година а??? Сакам објаснување за ова.....НЕ ТУКУ МОЛЧЕТЕ КАКО МУМИИ ТУКУ ОБЈАСНЕТЕ МИ ЗОШТО ИМ СЕ НАМЕТНУВА ТАКОВ МЕНТАЛИТЕТ НА ИГРАЧИТЕ?!!!!
--------------------------Реина--------------------
Џонсон-----------Шкртел-----Агер----Конче/Аурелио
--------------Лукас---------------Меирелес-------------
---------------------------Џерард------------------------
--------Кол-------------------------------Бабел--------
--------------------------Торес------------------------
Вака треба да играме....и никако поинаку......и ДА СЕ ОДИ НА ПОБЕДА!!!!!!! Бенитез барем ја земаше победата кога имаше шанса за тоа.....иако беше кукавица......а овој Хоџсон се покажа како пичка......со Арсенал се браниме...со Бирмин се браниме...со овие денес се браниме......па кога ќе се оди на победа???? Проблемот е што се нема газди.....нив не им е битно дали ќе освоиме титула или не....тоа е проблемот.....да беа амбициозни сега Хоџсон ќе имаше ултиматум......да се бори за титула или чао пријатно!!!!А Хикс сакал да стане единствен газда.......уште ова ни фали.......и на зима саклам лево крило....Арда Туран ....Ешли Јанг.....и немој некој да ми рече опседнат сум со овие....оти ако го најдам има да го убијам...едноставно ни треба ваков играч......го испуштивме Бен Арфа:.....научно и логично објанување за ова?????
--- надополнето ---
На крај краева целта е 4то место...со таква цел не можете да барате повеќе.....а зошто не се оди(одеше) на титула во ПЛ???? Демек мора да сме во топ 4 за да се бориме??? Инаку немаме право на борба нели???? Е ај да речеме дека ќе бидеме во топ 4...после наредната сезона што ќе биде целта??? Останување во топ 4 нели??? Кога ќе се бориме за титула??? Оти не оваа година а??? Сакам објаснување за ова.....НЕ ТУКУ МОЛЧЕТЕ КАКО МУМИИ ТУКУ ОБЈАСНЕТЕ МИ ЗОШТО ИМ СЕ НАМЕТНУВА ТАКОВ МЕНТАЛИТЕТ НА ИГРАЧИТЕ?!!!!
дај речи дека ќе тргне на поарно барем малце надеш дај ни