Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
да, пупете го газот за челзи :pos2:
:helou:

neville%20love%20scholes.jpg

Или си луд или си Робин Худ!:uvo:

Не ни треба Лепа Марионка која се замислува дека е најубава од сите.
Такви фаци несакам во Ливерпул. Никогаш немало никогаш нема ни да има!

Најдобро да си се сконцентрираме сега околу решавањето со сопственици и Нов Менаџер.

abe ve uveruvam deka ke bide najdobar ako si odi od inter......samo neka dojde vo liverpool....ja garantiram za nego....i kade gi naogas ovie manekenkive od kurajted??? !!!!!!! :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: posimpati4no izgledaat vaka

Ја би едел на двојка вечер...Не знам зашто али се ми иде на 0-5...:toe:

Два пати кај што ви пуштаат место да одите во Европа.Но и тоа треба да го зачувате,мислам да го зафркнете Челзи.
За вечерва очекувам сигурна победа,А.Мадрид без Агуеро се дупка,така да и до финалето се надевам нема да имате проблем.

Ајде со среќа, да извадите поволен резултат.:toe::smir::smir:

Штета,каков безврска гол примивте.Се надевам дека ќе ја задржат концентрацијата.

Многу лоша игра... Сите напади ни се исклучуво по десната стрна преку Johnson кој заедно со Agger се најдобрите во целиот тим другите ништо, исто ко да немаме напад т.е. не ни имаме :tapp:. Тоа е, може само да се надеваме на гол од прекини. Може у второ Babel, Aqua и Pacheco евентуално да сменат нешто, вака сме премногу дефанзивни.

LUCAS ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!

neli e sramota cel mec da nemae direkten udar kon gol?????????????????????????????? MIZERIJA!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom