Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе на почеток на сезона и вас и Арсенал ве отпишаа од трката за титула. Али ако продолжете вака, тешко дека тоа ќе биде така.

по по по, никогаш не планирам да им се сладам на поразите унапред на овие педериве ... ама морав да вратам за гомната шо ги јадеа викендов. и што да видам, детски плач :vozbud::vozbud::vozbud:

по по по, никогаш не планирам да им се сладам на поразите унапред на овие педериве ... ама морав да вратам за гомната шо ги јадеа викендов. и што да видам, детски плач :vozbud::vozbud::vozbud:
шо викате да и дадеме малку марамчиња да има со шо да си избришат с`зите :kesa::kesa:

Ми го направија ќефот 4 - 0 :vozbud:... Johnson ги масакрираше по десната страна :vozbud:...

овие педерите пишале тамо да ме банираат оти сум ги заебавал :pos2: не можат да поднесат пораз :uvo:

Чисто онака овој Ајала што ви играше во одбрана од каде го земавте ми упадна во очи играше солидно!

Шо има тоа везе??Се гледат поените,а не против кој си победил/.загубил/ремизирал...

Мали, пред да почнеш да ќенјаш и да кукаш, порасни едно 3-4 години, почни да ги разбираш постовите на другите, па после расправај се. Ми мешаш баби и жаби, а пред 3 дена скокавте сите од среќа и не убивте од провокации, на кои ние можеби одговоривме, АМА ВИЕ ... немам зборови.
Па и леташ право во провокации ... Провоцирате, ОК е, ќе ве пецнат вас малце и право во темата за провокации ... жалосно. :tapp::tapp:

Чисто онака овој Ајала што ви играше во одбрана од каде го земавте ми упадна во очи играше солидно!

Веза неам, колку шо знам беше во младинскиот состав, а Бенитез најверојатно го прибрал од шпанија.

od Sevilla dojde koga imase 17 god ne e los ima potencijal

Шо има тоа везе??Се гледат поените,а не против кој си победил/.загубил/ремизирал...
pa vie skokate nie ko ke izgubime od nekoj toa e rabotata a mene na primer ic ne mi e gajle dali eve deneska ste izgubile

Се сеќавам какви изгубени беа на почетокот на претходната сезона без Роналдо. Од 3-4 утакмици, една победа мислам дека имаа. Изгледа и оваа сезона ќе е така, само што сега Роналдо не се враќа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom