Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
ova nema veze Gerrard si e legenda a i da ne osvoi pak ke si bide si se ima dokazano mnogu pati a i nema veze dali nekoj igrac e dobar ako ne osvoi titula za toa e kriv cel tim ne e samo eden igrac sto ako eve na pr Ronaldo igra a drugite spijat kako na vas sto vi se desi vo finaleto so Barca a i Gerrard imase ponuda i od Real i od Chelsea pa ne si otide toa e zasto ne trcase po parite nego si znae kaj stana igrac i kade ke bide cel zivot

Сакав да кажам дека не може ниеден играч да се врзи за еден клуб ако несака... и дека никој играч не вреди толку како што е Роналдо,односно дека не вреди ни тој толку како што го проценија...Роналдо бараше нов предизвик и го доби...Можеби едниот освоил повеке од другиот...едниот ке остане легенда на клубот друг не...тој освои се со Јунајтед затоа замина а тоа што Жерард не заминал тоа е друго...можеби сака да освои се со клубот...вие велевте дека сме имале повеке срека од вас што и не е точно...ние сме победувале со 1-0 многу пати,исто и вие сте победувале последните минути...ни имат судено многупати во наша корист но и во ваша...За во финалето со Барса имаше критики од познати стручњаци дека било поставена лоша тактиката што и можеби беше така,па човек секој има лош ден,неможе некој стално да победува.

А ако ми објасниш ти мене шо му вредат на Роналдо титулите шо ги освој со Манчестер ќе те честам. Титулите бе срце му се бројат на клубот не на играчот, колку сака нека биди јак тој за мене секогаш ќе биди педер и ако го сретнам некогаш во животов ќе го гаѓам со камења. Само жал ми е шо не можите да осетите како е да имаш фудбалер како Џерард во составот. Жал ми е шо мислите дека педерот е најдобар фудбалер на светот. И 50 години да не земиме ни една титула мене срцево секогаш ќе ми биди пополно од вашето а тоа е затоа шо знам дека навивам за ЛИВЕРПУЛ.

Педерот Роналдо е најдобар светски фудбалер за 2008...тој педер освои се што можеше и нормално да љубоморите затоа што Жерард никогаш не освоил се во една сезона како Роналдо...Гигс и Сколс се легенди кои освоиле се по многу пати и иако имат по 40 години и "неможат голот да го видат"на крај бакнуваат пехари за разлика од тепачот Жерард кој бакнува камери...A koj може да е конкурент?екипа која на пола сезона врака играч?екипа која не знае да задржи водство против едни Стоук,Хал и такви екипи?и твоето размислување е бедно како и на некои други според тебе,можеби сме победувале со по 1-0 ама три бода си се три бода нема тука тоа е фудбалот...
јас мислам дека е подобро да го вратиш на пола сезона за исти пари отколку да го задржиш и да го продадиш за пола цена а и бербатов ваш не е поарен колку пари дадите 32 милиони или грешка сум ако а за колку ќе го продајте за 20 или омалце

А ако ми објасниш ти мене шо му вредат на Роналдо титулите шо ги освој со Манчестер ќе те честам. Титулите бе срце му се бројат на клубот не на играчот, колку сака нека биди јак тој за мене секогаш ќе биди педер и ако го сретнам некогаш во животов ќе го гаѓам со камења. Само жал ми е шо не можите да осетите како е да имаш фудбалер како Џерард во составот. Жал ми е шо мислите дека педерот е најдобар фудбалер на светот. И 50 години да не земиме ни една титула мене срцево секогаш ќе ми биди пополно од вашето а тоа е затоа шо знам дека навивам за ЛИВЕРПУЛ.

Toчно е дека можеби не му вредат...не се препишани нему ама не заборавај дека ТОЈ беше најзаслужен за многу победи, и затоа му беше доделена наградата за најдобар играч-ете што му вредеа. ...можеби Јунајтед нема играч како Жерард ама ги има Гигс,Сколс Невил,играчи кои треба да бидат пример за секој играч...не мислевме само ние фановите на Јунајтед дека е најдобар на светот за 2008 туку и многуте колеги негови кои гласале за него и тренерите на репрезентациите...а зашто го сметаш за педер?де објасни ми го мене ти тоа....зар е важно како се однесува или како игра,гледај ја играта бе човек играта:uvo:а не однесувањето,има и полоши играчи ама никој не збори за нивното однесување а сите сте се фатиле Роналдо та Роналдо...а ако е затоа што да речам јас за тепачката на Жерард? ние не навивавме за Роналдо туку за Јунајтед...играчи доагале и заминувале а клубот останува секогаш ист.А ти го гагај со што сакаш ама со тоа културата си ја покажуваш,ништо не добиваш со тоа што го врегаш...тој се полни со пари а ти тука полн со омраза кон некој што не ти сторил ништо.

јас мислам дека е подобро да го вратиш на пола сезона за исти пари отколку да го задржиш и да го продадиш за пола цена а и бербатов ваш не е поарен колку пари дадите 32 милиони или грешка сум ако а за колку ќе го продајте за 20 или омалце

Можеби не е поарен ама даде неколку голови клучни за титулата...што му вредеше купувањето и вракањето на Кин од Ливерпул во Тотенхем за разлика од доагањето и останувањето на Бербатов во Јунајтед...има разлика...

Toчно е дека можеби не му вредат...не се препишани нему ама не заборавај дека ТОЈ беше најзаслужен за многу победи, и затоа му беше доделена наградата за најдобар играч-ете што му вредеа. ...можеби Јунајтед нема играч како Жерард ама ги има Гигс,Сколс Невил,играчи кои треба да бидат пример за секој играч...не мислевме само ние фановите на Јунајтед дека е најдобар на светот за 2008 туку и многуте колеги негови кои гласале за него и тренерите на репрезентациите...а зашто го сметаш за педер?де објасни ми го мене ти тоа....зар е важно како се однесува или како игра,гледај ја играта бе човек играта:uvo:а не однесувањето,има и полоши играчи ама никој не збори за нивното однесување а сите сте се фатиле Роналдо та Роналдо...а ако е затоа што да речам јас за тепачката на Жерард? ние не навивавме за Роналдо туку за Јунајтед...играчи доагале и заминувале а клубот останува секогаш ист.А ти го гагај со што сакаш ама со тоа културата си ја покажуваш,ништо не добиваш со тоа што го врегаш...тој се полни со пари а ти тука полн со омраза кон некој што не ти сторил ништо.

Можеби не е поарен ама даде неколку голови клучни за титулата...што му вредеше купувањето и вракањето на Кин од Ливерпул во Тотенхем за разлика од доагањето и останувањето на Бербатов во Јунајтед...има разлика...
па зошто е педер па и он не знае читав некаде каде што рекол не ги разбира лугето зошто им смета тоа што се облекува како жена тоа значи дека сака да биде жена и ќе те молам да го напуштиш фан клуб ливерпул ми се смачи само тебе да те читам на нашиот фан клуб

Можи тебе како жена не ти смета шо се прпелка на земја ако дувни посилно ветре ама мене како маж ми смета и тоа многу. Затоа и го нарекувам педер, ако беше вистински маж немаше да паѓа и да глуми фаули а и од тие фаците шо ги прај ко ќе промарши ми се гади, па кога ќе изведува слободен па 5 чекори назад па да се рашири па 2 напред па да подзастани и на крајот ќе се посери, абре мавни машки да ти ебам глаучот. А Џерард мавна од потреба, значи навивач на Манчестер не го пуштал да пушта музика на нивна забава, требало да го отепа а не да го натепа. За Гигс и Сколс немам збор, ги поштувам. А шо ќе кажиш за Руни шо му покажува среден прст на навивачите на Евертон(а од таму излезе како фудбалер).

И јас не сакам да провоцирам ама го продадовте педерот и Тевез а го купивте Валенсија и другиот педер( нормално за да си го задржите приматот) Гигс и Сколс имат по 40 години, почнаја и голот да не го гледат, и вие сте конкуренти за титула ?:nenene:

Ај кажи ми зошто Овен е педер ? Кога ви беше главен играч 5 сезони не беше педер,а сега криво ви е што отиде во најголемиот ривал на Ливерпул,епа сигурно нема да игра човекот во Чемпионшип .

Добро бе, пак исто ?? Дај олабавете, не сакам да се замарам читајќи ваши коментари од Ман Утд фанови.. ај у свој фан клуб.. 3 страни читам препукуванње само... како ретардирани да сте... ај пријатно

Па не мораше да игра баш за Манчестер можеше за Астон Вила мислам, дека го бараја, посекако од него ништо не бидува и вака и така пак ќе си седи на болница вака сега ни ваму ни таму односно ко ќе ја заврши кариерата ќе нема ниту еден симпатизер освен мајка му.

За Стефан е одговорот

Па не мораше да игра баш за Манчестер можеше за Астон Вила мислам, дека го бараја, посекако од него ништо не бидува и вака и така пак ќе си седи на болница вака сега ни ваму ни таму односно ко ќе ја заврши кариерата ќе нема ниту еден симпатизер освен мајка му.

За Стефан е одговорот
Не сум ништо против тебе ама Овен имаше опција да бира два клуба тој ги избра Гејчестер бидејќи со нив "може" ќе освои титула по голем рејтинг има од Астон Вила и ондак то.:smir:

Откако си замина од Ливерпул се упропасти и никогаш нема да ја поврати формата како во времето додека беше во Ливерпул,требаше да си остане но кога се парите во прашање ....:tapp:

Се наежив кога го прочитав ова болдираново.:zver::zver::zver:
P.S. е ова е вистински навивач.

Се наежив кога го прочитав ова болдираново.:zver::zver::zver:
P.S. е ова е вистински навивач.

Фала за мислењето и да знајш штом си се наежил и ти си вистински навивач односно сите сме овде еднакви и сите еднакво го сакаме Ливерпул нема некој шо појке или помалце го сака клубот.

@navivacka
срцка ја да ти кажам нешто. вашиот клуб да не го спомнувам нема срека туку има голеееееееема помош од судиите. кога маскерано се бунеше на утакмицата со манчестер судијата му даде црвет ( втор жолт) картон а кога во други утакмици се бунеа ваши играчи кај истиот судија он се понашаше како ништо да не се случува.

Прееска го глеав распоредот на Сител и глеам нема да не даваат, па со Тотенхем у гости е можеби најинтересната утакмица викендов али они само Манчестер ќе ги даваат недела.Највероватно не не даваат пошто у 17:00 е утакмицата, а вестите им се во 18:00, но 70% од дербињата у ПЛ се у недела у 17.00.Ако не ги даваат нека се носат у ..............:nerv::nerv::nerv::nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom