Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
nema veze toa 90 minuta dali bilo fudbal se igra do kraj dodeka ne svirne sudijata i vie eve deneska so chelsea se izvadivte u 90 pa sto nego problemot e toa sto imavme mnogu nereseni natprevari a i na kraj se gleda rezultatot a ne vo koja minuta golovite bile postignati
Епа тоа е тоа..Тоа е фудбалот,се игра 90 минути..Па сеа дали си изгубил или си земал поени во 90-та тоа е твој проблем..Ако водиш,а ако неможеш да издржиш уште некоја минута никој не ти е крив..

Само гледам дека пишуваше демек Манчестер земал у 90-та,а Ливерпул губел,затоа реагирав.

Поздрав!

Епа тоа е тоа..Тоа е фудбалот,се игра 90 минути..Па сеа дали си изгубил или си земал поени во 90-та тоа е твој проблем..Ако водиш,а ако неможеш да издржиш уште некоја минута никој не ти е крив..

Само гледам дека пишуваше демек Манчестер земал у 90-та,а Ливерпул губел,затоа реагирав.

Поздрав!
da da ok nema problem jas ne ja osporuvam igrata na manchester sami si ja ispustivme titulata i nikoj ne ni e kriv za toa

па не ми е криво шо неколку утакмици подија во 90 минута отколку против астон вила кога судијата даде продолжение 4 минути а маќеда даде гол во 95 минута

Брат ај најди ми на кои утакмици Ливерпул изгуби у 90-та поени,а јас ќе најдам на која доби..Да споредиме може??
Ајде јас ќе ти ги набројам утакмиците што Ливерпул ги изгуби во 90 а ти мене утакмиците кои Манчестер ги тепаше со поише од 1-0

Ај ќе ве видиме годинава со посраниот Овен :helou:
И нека ви е честит првиот пораз :kez:
Фудбал е...90 минути се игра. Како што Ливерпул го земал целиот плен во последните моменти од мечот, така и Јунајтед го земал. Само Јунајтед не киксираше против Стоук и остали како што киксираше Ливерпул и тоа ја одлучи сезоната.

Инаку фала за честитките, дупло да ви се враќаат:smir:

Точно е оти во 90мин победувавме ... точно е оти манчестер во 90мин победуваше ... точно е оти манчестер имаше 9 или 12 мечеви земено со 1-0. најточно е оти манчестер беше шампион ние не...

доста се расправате ко мали деца и им одговарате на глупавите провокации. оваа година кој што сака нека каже тие се послаби за еден педер. ние сме тука некаде, чекам многу од аквилани, гледав клипчиња од него, човекот имал страшен осет за простор ... останува само да дојде 15 август и да видиме кој што и како.

и да контрирам на господинот фергусон ... јас како фан на ливерпул исто така повеќе се плашам од челзи, отколку манчестер јунајтед во трката за титулата.

Море,шо глупи сте,зборувам за оние кој праќаат голови,ој видете го овој

Море,шо глупи сте,зборувам за оние кој праќаат голови,ој видете го овој

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

WTF!!! Добро си вика коментаторот (Glenn Johnson won't score a goal like this in a long long time):vozbud:
Ова е еднаш во животот да ти легне така топката. Не дека не би сакал да го видам и во дресот на ливерпул да стегне таков.

According to Daily Mail, Liverpool could sign Stoke City defender Ryan Shawcross (22), who is worth about £ 3 m.
Ни требаше ваков играч и малку пари е сега уште напаѓач и ќе бидеме топ.
Liverpool scouting agents are tracking Japanese midfielder Keisuke Honda (23), who play in Holland for VVV Venlo.
И среден ред.

и да контрирам на господинот фергусон ... јас како фан на ливерпул исто така повеќе се плашам од челзи, отколку манчестер јунајтед во трката за титулата.

Не сакам да провоцирам но јас на вас не ни гледам како кандидат за титулата :toe:

ма не само ливерпул и манчестер јунајтед не е кандиддат за титулата, ама се ке се знае догодина во мај месец така да сега само можеме да нагагаме кој ке биде шампион

Не сакам да провоцирам но јас на вас не ни гледам како кандидат за титулата :toe:

И јас не сакам да провоцирам ама го продадовте педерот и Тевез а го купивте Валенсија и другиот педер( нормално за да си го задржите приматот) Гигс и Сколс имат по 40 години, почнаја и голот да не го гледат, и вие сте конкуренти за титула ?:nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom