Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
мене лично ме бендисуе играта на вучиниќ и го подржувам рафа да го земе нека му шибне 20 милиона и ај со здравје

И јас многу го бендисувам и ќе ми напрај ќеф ако дојди. Од мене 25 милиона нека одат.

Вучинич воопшто не ви е потребен, го имате Торес со такви предиспозиции. Може да се земе некој мал и брз, де се провира насекаде ама не и Вучинич кој е голем и корпулентен!

Вучиниќ е ѕвер но факт е дека се ист профил како Торес.Треба брз напаѓач партнер за Торес но и за Вучиниќ би немал ништо против.Вреде човекот 20-25 милиони

јас не давам 25 оти за 25 може и венгер ќе ни го даде адебајор

Демек Адебајор е подобар ?
Вучинич со Торес пар е нешто неверојатно, па да не спомнувам Џерард и Чаби Алонсо среден ред, Џонсон има и подобар дриблинг и центаршут и шут од Арбелоа во секој случај. Секоја топка гол ќе биди доколку се случи ова.

дај боже да се случи како шо викаш ама ме стра да не биде како шевченко на челзи така и наш вучиниќ а за адебајор добро со квалитетите се тука некаде ама е помал мислам 3 или 2 год од вучиниќ а и ја познава пл за разлика од вучиниќ

А од каде излезе ова со Вучинич?Дајте некој линк ова она

Немит линк. Дојде некој пиша и одма се запаливме:pos2:
Ај сите да појдиме во некој фан клуб и да му пишуваме демек некој наш фудбалер ќе оди кај нив. Сакате ?:vozbud:

на пример џерард одма ќе ни веруват:pos2:

Џерард потпишал нов договор до 2013 што е супер, а се очекува да го продолжат и Торес и Кајт само не е добро што Аурелио се повредил

бенитес кажа 1 месец ќе паузира а најногу 2 а не ка шо пишеше од 6 до 8 месеци шо не е толку опасно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom