Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
абе абрамовиќ шо се занесуе да не сонуе нешто дека со тиа парите шо ги има може се да купи нема шанси рафа да го даде бидејќи за наредната сезона се спрема да освои се

а за глен џонсон има ли нешто ново дали некој знае

Еве адна добра вест!!!!

Liverpool Owner George Gillett Sells NHL Side Montreal Canadiens

Liverpool could have their financial burden eased somewhat after it emerged that their owner has agreed a deal for the NHL club...

21 Jun 2009 09:53:48

47434_news.jpg
Photo Gallery
Zoom

EPL: Tom Hicks and George Gillett, Liverpool - Arsenal (PA)
Related Links

Teams

Liverpool co-owner George Gillett has agreed to sell NHL side Montreal Canadiens in a deal believed to be worth around £330 million.

Reuters Canada reports that Gillett will sell the Canadiens to the Molson family in a deal that could have ramifications for the Reds.

"Our family has been very proud to be associated with the Montreal Canadiens over the past eight years,” Reuters quotes Gillett as saying in a statement.

“I am fully confident that the Molson brothers, who have been a great part of the heritage of the club, will ensure the preservation and development of this great sports institution.”

The sale must now be officially approved by the NHL but is expected to be completed by the end of August.

Quite what impact this has on Liverpool remains to be seen, but it is believed that finances are an issue on Merseyside.

Manager Rafael Benitez has insisted he has money to spend this summer and has been linked with moves for Glen Johnson and David Silva.

However, it has also been claimed that the Spaniard must sell before he can buy, meaning that players such as Andrea Dossena, Alvaro Arbeloa, Xabi Alonso, Javier Mascherano and Albert Riera have all been linked with Anfield exits.

The Merseysiders are not believed to have the funds to compete with the likes of Manchester United, Chelsea and Real Madrid in the transfer market, although whether that may change in the light of today’s news remains to be seen.

Gill Clark, Goal.com

However, it has also been claimed that the Spaniard must sell before he can buy, meaning that players such as Andrea Dossena, Alvaro Arbeloa, Xabi Alonso, Javier Mascherano and Albert Riera have all been linked with Anfield exits.

Па не би рекол дека е добра.Шо ако го продале тиа тимот кога парите не ги насочуваат во Ливерпул...

Абе како не казни господ со Американци да се расправаме у пм.
Можи воени бази ќе прат со парите во Авганистан е*аму ќорите, досега 100 клуба хокејарски продадоја и пак сме посиромашни од Болтон шо се вика.
А Тевез не потпишувал за нас оти сме му биле конкуренти на Манчестер, демек ако дојди тој ќе бидиме многу јаки и ќе ги победиме. Абе да не пукниш е*ати сакатиот ти најде да бираш ваму или таму, сакат си бил и сакат ќе останиш е*ате фацата грда.

американците најарно це биде нека го продадат на некој шеик па и ни да видиме нешто однии ама да не се расфрлат со пари на реал или абрамовиќ

абе ја од кога прашуам шо стана со глен џонсон никој нема да ми одговори

американците најарно це биде нека го продадат на некој шеик па и ни да видиме нешто однии ама да не се расфрлат со пари на реал или абрамовиќ

абе ја од кога прашуам шо стана со глен џонсон никој нема да ми одговори

eve ja ke ti odgovoram procitaj :D:Dhttp://www.24fudbal.com.mk/Default....628-2176cfff911b&ln=3&typeBack=Последни Вести

фала ама воа го иам прочитано

Ливерпул ги победи Реал и Барса во трка за шпански талент Ливерпул ги победи Барселона и Реал Мадрид во трката по тинејџерот на Кадиз, Хесус Фернандез Саез.
benitez-nos.jpg
Шпанските медиуми пренесуваат дека 16-годишниот фудбалер познат како Сусо, ќе потпише пет-годишен договор со Ливерпул. Рафа Бенитез веќе неколку месеци го следи младиот фудбалер од средниот ред, интерес имаше и од Барселона и Реал Мадрид.

Ливерпул ќе му плати на Кадиз комепензација за младиот фудбалер, но сумата сеуште не е прецизирана.

еве го новиот џерард

така треба. само напред во ангажирањето на млади деца од кои допрва следува најдоброто. напред бенитез

Ај честито нека ви е Сусо страшно игра типчево против јуниорската селекција на Барса дал 4 гола :).

Не знам шо дете е овој Сусо, али чим Ливерпул, Барса и Реал се интересирале за него, претпоставувам дека е добар и за неколку години ќе го користиме у прв тим.
Него шо се дешава со Џонсон, ептен сакам да дојде, добар фудбалер е.Не ми се верува дека у Челси ќе отиде, го шутнаа од таму пред неколку години, ваљда не е глуп да им се врати.:toe:

а за џонсон последно шо го имам прочитано е дека го поминал медицинскиот тест и се очекува официализирање на трансферот
и на никој ли не му текна да му го честита голот на досена

барселона се откажала од макерано бидејќи сите понуди биле одбиени се свртела кон де роси

Готово, Џонсон е наш!!

Liverpool FC confirmed this evening that they had reached an agreement with Portsmouth Football Club and with Glen Johnson for the transfer of the player to Anfield. - официјално.

го има и на македонски нека ни е честита добар играч и се надевам дека веќе еднаш ќе ги решиме проблемите со тие бекови

сега останува уште напагач да земеме ја мислам или негредо или подолски а може и савиола

ај со срека да ни е новиот играч и со него титули да освојуваме :zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom