Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
сега да земиме уште еден напаџач и ќе биде супер а џерард најавил дека може по завршувањето на договорот да се пенизионира шо чисто сумљам затоа шо според мене џерард може да играе на високо ниво до 35 год

секој тим може да го земе досена само ако плате 6 милиони фунти

скоро официјално!
глен џонсон утре е на медицински прегледи на мерсисајд во ливерпул. трансферот е 18,5 милиони фунти, а портсмоут должи на ливерпул 7 милиони, 8 милиони ке бидат обезбедени од продажбата на арбелоа во реал.

абе а ни да зејме еден од разпродажбата у реал мене најнугу ми се бендисуе хунтелар колку пари е немам таква инфирмација со мислите за ова

Утре Џонсон требало да ги помини лекарските прегледи во Ливерпул и најверојатно да потпиши, шо ќе ми напрај голем ќеф. Ако се оствари ова ќе биди многу добро и ќе треба да си ги затниме муцките за Рафа оти не беше ич активен ама наеднаш дознаваме дека сме го зеле најдобриот десен бек. Уште напаѓач фали и толку, друго не мора да се купува.

Ако го продаваат Хунтелар можи да се земи ама не ми се верува да го продат освен ако се толку прости.

напагач и еден подобар лев бек и ништо друго не му треба на ливерпул

па штом пишува официјално завршена е работата само уште да ги помине лекарските прегледи

Ај со здравје да си го работиме, не е баш официјално ама тука е негде. Лев бек не ни треба доста се бекој, сега само напаѓач, лев бек арен е Аурелио и Инсуа.

инсуа да ама досена или аурелио добри се за во втор состав. за прв состав ни треба некој подобар.

Немаме толку пари арен е Аурелио за прв состав, а Досена ќе си оди во Јувентус. Башка лев бек многу потешко се наоѓа оти многу ретки се.

епа ради тие бекови испаднавме од челзи во лига на шампиони оти трите гола шо ги примавме дома по беа само ради бековите не ради нешто друго. види видео од головите и ке ти стане јасно за шо ти зборам.

Aбе знам шо ми зборуваш ама сега приоритет е напаѓачот па после ако му останат пари шо сака нека купува односно шо мисли дека ни е потребно а јак лев бек не се зема за помалце од 15-20 м.

за лев бек може и агер да играе јас сум сега за хунтелар да се земе а за лев бек ако има пари

знаете го ова: не може нападот да даде на една утакмица колку што може одбраната да прима. јас знам дека треба уште еден врвен напагач за да игра заедно со торес ама мора да се зацврсте и одбраната.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom