Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Дистин, Тунчај, Трајко, Петко....... АБе шо праве овој Бенитез?????
Ама ајде белки ке извади од ракав некое засилување како Торес!!!:vozbud:

Давид Силва - Интересот од Реал Мадрид е комплимент за мене.
Ова е тоа шо го зборував вчера ние сигурно сигурно, Реал и Барса уста само да отворат ни ги земат.

Abe klubo ke vi propadni ovie za transferi gledat.Alooooooooooooooooo!!!!! VO BORC STE DO GUSA:smir:

абе бенитес чим го нема знај оти нешто планира а се надевам дека е нешто големо и добро

http://eurosport.yahoo.com/football/early-doors/article/173941/
Иначе Ливерпул е во долг од 350 милиони и мора да го врати до 24 јули.Сите трансфери се тргнати на страна додека ова не се реши.Така да мислам дека наскоро нема да има трансфер на некој играч во Ливерпул.Леле недај боже да го заебат клубот американците.Требаше да го продадат кога имаа шанса:tapp:

Слушнав Барса може да понуди 25 милиони за Машерано.

Ај дајте мислење како навивачи на Ливерпул дали има шанси да се деси нешто такво поради долгот зашо колку што знам Машерано беше недопирлив минатото лето.

Слушнав Барса може да понуди 25 милиони за Машерано.

Ај дајте мислење како навивачи на Ливерпул дали има шанси да се деси нешто такво поради долгот зашо колку што знам Машерано беше недопирлив минатото лето.

Долгот ке се плати. А Маскерано ке си остане, мислам дека нема шанси да го продадат уште е недопирлив.

http://eurosport.yahoo.com/football/early-doors/article/173941/
Иначе Ливерпул е во долг од 350 милиони и мора да го врати до 24 јули.Сите трансфери се тргнати на страна додека ова не се реши.Така да мислам дека наскоро нема да има трансфер на некој играч во Ливерпул.

Инаку Бенитез моментално е на одмор :pos2:, и ќе биде до крајот на другата недела.

Од Американец арно во живото нема да сетиш, е*аму вошкарите не можат 20 милиони да најдат, море и ова господ не неќеше тогаш ко се зборуваше дека ќе се продај на тие од Кувајт. И сега ќе се мислат до 24 јули како да најдат пари а по 2 недели почнува првенството. Ми мириса дека ќе останиме пак со к*рето в раце и со Тунчај на терен.

за маскерано нема шанси да го напушти ливерпул

Ќе се плати се.Без паника

Истото и јас го мислам, дека нема потреба од паника, и мислам дека сето ова се шпекулаци као демек газдите немале пари!!!!
Мислам дека ке се среди ситуацијата, и исто така според мене и да има некаков долг мислам дека се одолговечува намерно затоа што коа кажаа дека оние саудијците мислам дека беа, дека ке се преговара со нив после завршетокот на сезоната, така да мислам затоа е оваа ситуација!!!:toe:

Во секој случај очекувам да се среди!

најдобро решение според мене би било прдавање на некој шеик а мислам дека има доста заинтерсирани но се откажуваат бидејќи виа нашите барат ногу пари мислам 500 мил фунти

најдобро решение според мене би било прдавање на некој шеик а мислам дека има доста заинтерсирани но се откажуваат бидејќи виа нашите барат ногу пари мислам 500 мил фунти

Колку шо се секавам на полусезона цената беше 450 мил ама тогаш оние шеиците не дадеа толку а и Жилет мислам не го даваше својот дел се предомисли, па така наводно беше останало демек за на крај на сезона за тогаш да не се правеле премногу турбуленции во тимот!:toe:

бенитес добил 20 милиони фунти за трансфери

бенитес добил 20 милиони фунти за трансфери

Шо му текнало толку многу да дат се чудам. Ако е озбилно ова алал нека му е у пм таман ќе се израдува чоек и ќе излези нешто. Ама не берете гајле ќе си купиме ние некој од Австрија за 5 6 милиони, некое квалитетно засилување. Море нека си одат ебаму лајната Американски нека се занимават со Хокеј и Рагби е*аму ѓубрињата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom