Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Не се секирајте, чим Џерард игра не ви требаат напаѓачи.:)
Него овој Н'гог не се покажа во најдобро светло, го викаа дека голем талент бил, ама слабо некако:)
Исто така и Лукас. Ама ајде има време, цела кариера е пред нив. Од младинците не знам кој ви вреди многу, ама знам дека Пачеко ќе биде ѕвер!

Ајде мора да тепате, ве имам на ливче:)

Ц ц ц ц пола метро во офсајт овој израелецов...И после судиите биле за Манчестер..ОФ мори мајко!

Сега вие упатете благодарница на судиите,екипата е пред испаѓање а на вас офсајди ви судат.

Ц ц ц ц цело метро во офсајт овој израелецов...И после судиите била за Манчестер..ОФ мори мајко!
Пола метро или пола крампон? :tv:
Офсајдот тешко се забележуваше, тоа е, може и не е коректен голот, ама нема назад. Само ме ќе ми биде криво ако заврши вака натпреварот...Њукасл не заслужува да со нерегуларен гол фа загуби а и да испадне од ПЛ .

Еве гол, Кајт.:)

Nas ni sudat sudiite vaka ko ke nemame sansi za titula pojke a vas vi sudat vo regularen del od sezonata da nerecam se vagat sega sudite. Eve 2 0 ne ni trebat sudiite kako na vas so vi trebat. 10 pati pobeda so 1 0 od koi 7 so pomos na sudiite. Ajde raduvajte se, si zasluzivte kako taka zasluzivte.

Nas ni sudat sudiite vaka ko ke nemame sansi za titula pojke a vas vi sudat vo regularen del od sezonata da nerecam se vagat sega sudite. Eve 2 0 ne ni trebat sudiite kako na vas so vi trebat. 10 pati pobeda so 1 0 od koi 7 so pomos na sudiite. Ajde raduvajte se, si zasluzivte kako taka zasluzivte.
Хахахахаха ме изнасмеа..7 пати помош од судиите.:Ај наброј ги ако си машко!!

А вие колку пати тепавте у 90-та бе???Како тепавте со Челзи бе???

Еве сега на Њукасл му судија офсајт,а немаше..Аууу педе*ишта!

А картонот што требаше да се даде на Џерард против Челзи и си го доби Лампард незаслужено и тоа не го сметате за ништо?

Vo 90 tepavme so 3 2 najcesto ili po milion nasi sansi a vie pobeduvate so 1 0 deset pati odnosno zemate 30 boda. Ronaldo ko ke simulira i ko ke dobivate penali i davat kartoni so ne kazuvate togas basni. A eden karton na Gerrard i eden ofsajd na benajun niz nos ni gi izvadovte. So portsmut prviot mozi poregularen bese.

ahahha zal mi e za XabiAlonso nemase srekja deneska inace tepavme se znaese toa e toa ke vidime sto ke bide do kraj :helou:

Стравував денеска за овој натпревар но се помина најдобро.Можевме да ги сокапиме но и вака е добро.Бенајун во офсајд?Па да некои 30 самтиметри но и без тоа бевме доминантни и ќе немавме проблем за победата

Бенитез треба сериозно да размисли Кајт да го игра како втор шпиц.Ем ќе играме со два напаѓача ем се отвора шанса да се земе брзо и попродуктивнио крило.На пример Ленон на местото на Кујт на крило а овој да замине партнер на Торес во нападот.Во некои утакмици каде ќе треба повеќе тактика нека го врати Кајт по назат на крило и така.Мислам дека би било идеално.

Абе ајде не е фер, Леива беше СО ЛЕВАТА РАКА во офсајд :pos2::pos2::pos2::pos2: Не се токму овие од А1 жими се еј...:pos2::pos2:

Честито победа :smir:

Гледам ти си промотор на таа кампања.Се надеваш дека Стиви ќе оди во затвор а?Се покакавте малку од тим со срце.А не со пари и подмитени судии(се надевам грешка).Видовме денес Македа шо убаво си стапна на зглобот на играчот на Боро судијата намерно или не НЕМ топката до Гигс овој безпроблеми.Следниот напад двојно играње со рака и Бербатов и Видиќ во шеснаесетникот судијата повторно НЕМ.И така место 1:0 за Боро Јунајтед водат 1:0.И кога фаворит ќе даде еден гол против аутсајдер епилогот е познат.
Судиите пробаа да ви помогнат и во утакмицата со Ливерпул.Од пеналот немаше ни П.Но бевте згазени подоцна.
Со Астон Вила две чисти ситуации кога испаѓаа Кару и Агблонлахор пред Ван дер Сар судијата свири офсајд.Подоцна знаеме шо се случи.
Со Тотенхем.Уште кога свирна Веб реков не е пенал и пишав кај вас на форум ме направивте пристрасен.ОК.Да не поцетувам на изјавата на Веб по натпреварот.
Со Боро денеска веќе реков.Првиот напад Македа безобразното копиле газеше по зглобот и тоа е за картон а судијата ништо.Во следниот напад уште Фергусон да влезеше и да а допреше со рака.Видиќ и Бербатов одбојка си играа.
Има уште но пробав да се сетам на овие во клучните моменти.
Се обидувам да се сетам колку чисти победи има Јунајтед годинава и избројав околу 5-6.На сето тоа и милијардите вложени во Јунајтед ви даваат на право да се радувате на титулата.А по последното коло направете си коктел и поканете ги сите судии и доделете му благодарница.Уживајте во титулата колку е заслужена знаеме сите

Видовме оваа година кога се судривме.Бевте згазени во секоа смисла и на Олд Трафорд и на Енфилд.Пробаа судиите и тогаш да ви поклонат но Ливерпул е Ливерпул.Тимот чие срце пулсира со сите навивачи,фанови и играчи.Нам не ни требат милионите на јунајтед за да бидеме среќни.Не ни требаат судиите да ни дозволат да се радуваме на титула
Пошто многу мразам да се повторувам, го знаеш мојот став кој е околу "подарениве" утакмици и многу пати ве имам побиено за тоа.
Само за болдиранкото ке одговорам. Иако и судиите ви имаат помогнато факт е дека зборот титула е нешто непознато за вас. Борба за титула тек сезонава дознавте што е, а за титула можеби идната година. Поздрав. Thank you come again....

Умешноста за побивање е твојот virtus, нели?

Дечки, и мене ми беше страв од Њукасл, поготово што не смее да испадне. Нека ја бара шансата на друго место. И да, на Ливерпул му помагаат судиите, нормално. На Ливерпул му судат пенали кога Гомез ќе ја удри топката.....не сакам да трошам зборови за некој тим поготово не на овој фан клуб!

Честито победа, no matter what!

Добро е, победата дојде и полесно од шо мислев. Лош беше стартот, ама како врвеа минутите, се подобро и подобро беше. За шансите на Алонсо и Џерард да не прам муабет. Инаку Алонсо ќе одмара само 2-3 дена, се е во ред со него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom