Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
во страшна форма сме.
посебно чаби и маскерано

ливерпул почнува да личи на валенсија на времето, кога газеше се пред себе. многу ме радува што бенитез го продолжи договорот.

вечер мора да се победи. без разлика кој е противник. 6 утакмици до крај, секоја е финале. со 6 победи до крај, и начинот на кој испаднавме од ЛШ, без разлика што ќе се случи јас ќе бидам презадоволен.

Се надевам искрено дека Лукас нема да почне.Озбилно типот може не е толку лош или неталентиран ама леле каков малер е невиден.Нека направи среден ред Алонсо,Маскерано,Риера,Кајт и Торес а се надевам и Нгог да добие малце шанса.Очекувам победа и конечно кикс на Манчестер

Се надевам искрено дека Лукас нема да почне.Озбилно типот може не е толку лош или неталентиран ама леле каков малер е невиден.Нека направи среден ред Алонсо,Маскерано,Риера,Кајт и Торес а се надевам и Нгог да добие малце шанса.Очекувам победа и конечно кикс на Манчестер

И јас исто

Со среќа вечерва мора да победите ако сакате да останете во трка за титулата.

денес ви е најважна утакммница до крајот на сезоната во ПЛ,Очекувам да го згазите на Арсенал и да покажете кој е главен во ПЛ , вие или Манчестер

Денес треба да ви бидат Топовска храна , знаејќи дека играат без Адебајор и Ван Перси . Неможе дебилон Бентнер да ви даде гол сигурно . 1-1 чиста

Ајде момци со среќа вечер и нека победи подобриот:helou:

The Reds XI in full is: Reina, Arbeloa, Aurelio, Carragher, Agger, Mascherano, Alonso, Benayoun, Riera, Kuyt, Torres. Subs: Cavalieri, Skrtel, El Zhar, Lucas, Babel, Ngog, Dossena.

Ова многу ми се допаѓа. Go Reds! :vozbud:

Ајде момци со среќа вечер и нека победи подобриот:helou:

Фала брат, right back at ya :) :helou:

Ај со среќа нека победи подобриот.:)

i riera???????? go gleate li kolku e konj??????? me nervira krvta da mu ebam!!! go mrzam ni za u skendija ne e ....a ne pa vo liverpool

i na ovoj fabinaski da ne mu e rodenden so e vaka raspolozen???????????

Абе нека го стави Нгог аман више нека нападне еднаш како што треба Бенитез нека не ми го става Бабел у 85мин.ЦЦЦЦ се нервирам по дома ке искршам нешто:tapp:ајде второ да го добиеме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom