Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе брат Лукас и ел жар не можам веќе да ги гледам кај ги најде не ми е јасно.Лукас само шо ни зеде 2 бода со Виган и напрај пенал а ел жар со Мидлзбро на празен гол шо се вика не можеше да ја погоди топката.А Риера не е за фрлање даде и некој гол и добар е ако си заприметил и во одбранбени задачи ама не дава добри центаршути.Ама друга алтернатива која ни е- Бабел тој ко ќе игра ми иди да се обесам.

Абе брат Лукас и ел жар не можам веќе да ги гледам кај ги најде не ми е јасно.Лукас само шо ни зеде 2 бода со Виган и напрај пенал а ел жар со Мидлзбро на празен гол шо се вика не можеше да ја погоди топката.А Риера не е за фрлање даде и некој гол и добар е ако си заприметил и во одбранбени задачи ама не дава добри центаршути.Ама друга алтернатива која ни е- Бабел тој ко ќе игра ми иди да се обесам.
За све се согласувам али за Бабел не!
Како бе друже,Бабел е мајстор може да игра многу подобро ако му се дава повеќе шанса,незнам зашто не го форсира ич а премногу го плати и се гледа дека има квалитет

Benitez milsam deka go otupe babel....iskreno mozese da se razvie vo zver..... samo mu treba poveke sansa.....babel e brz probiven igrac....spored mene za nego ima mesto vo timot...a ne za riera.....ama valjda benitez znae so pravi....vprocem si bese on sampion so valencija a i so nas odvoi mnogu za kratko.... nekad me nervira so negovite odluki....jas na primer Crouch nikad ne bi go prodal.......Crouch Torres vo napad zaednoooooooooo

Не ми се верва дека некогаш во ерата на Бенитез, Ливерпул ќе игра со два класични напаѓачи. Инаку, луѓе аман со Лукас веќе, детето има 22 години, прочитајте ја изјавата на Жерард, па видете што вели тој за Лукас.

http://goal.com/en/news/9/england/2...ges-critics-to-lay-off-liverpools-lucas-leiva

ЕЕ толку ли.Стиши еуфоријата од победите и сега пак не нема.Дај кажите нешто па

Еве бе кажуваме... Кајт ни даде 2 гола... матер да му ебам !!!

Еве бе кажуваме... Кајт ни даде 2 гола... матер да му ебам !!!

Кај најде баш со нас да даде 2 гола:tapp:,требаше за со Челзи да се чува :)

Него глеам и Чаби дал гол од пенал а Риера у 90 мин. им лупнал гол на Турциве и ја решил утакмицата.Џерард колку што видов на страната на Ливерпул му асистирал на Тери за вториот гол на Англичаните.

Море дај Боже да почни сеа да клава голој :). Ако не, Бенитез нека го стаи Досена во напад сеа против Фулам :) :)

А зошто Досена, да не се повреди Торес? Не пишува таква работа по интернетов.

Хехе, не бе.. Влезе во гол-серија Досена, па не е лошо да игра во напад тој:vozbud:

Абе Досена ко ќе водиме 3 0 задутре ќе го клај за да ги докрајчи

Ма ако сака Реина нека даде 10 гола, само да тепаме :)

Не знам само шо се мачи Џерард стално нови договори, нека си напрај еден до крајот на кариерата. Сега уште Агер да потпиши нов и Торес евентуално да го продолжи. Ако не потпиши Агер многу ќе се разочарам,ем ќе изгубиме многу јак дефанзивец ем ќе треба да трошиме пари за нов.

Jas sum za Ager da ostane ...dobar e deckoto.... A Tores ne si odi i toj uste dolgo od enfild....ednas dojdes li ...tesko si odis...pogotovo ako go sakas klubot a Tores i e fan na Liverpool ne samo igrac !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom