Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Aaaaaaa

Одлична игра, смирено, без брзање!! само така! само напред!!

Мило ми е што двократен стрелец беше Кин а и Арбелоа ме расположи.

Одлично, браво, браво!!!!!!

Robbie Keane, Robbie Keane,
Robbie Keane, Robbie Keane,
there's only one number 7
Robbie Keane!!!

3:0 победа за Ливерпул со гол во последните секунди на А. Арбелоа. Браво дечки, ајде сега на ред е Челзи утре да киксне :)

Поздрав

Не се согласувам! Доколку Челзи победи, тоа би било кикс на Блекбурн, односно све освен победа на Блекбурн е изненадување. Оти Блекбурн е екипа а не е препарирана средина ( малку реалност преку зезанција пријателе).

Не се согласувам! Доколку Челзи победи, тоа би било кикс на Блекбурн, односно све освен победа на Блекбурн е изненадување. Оти Блекбурн е екипа а не е препарирана средина ( малку реалност преку зезанција пријателе).

Како и да е, само Челзи да не победи :pos2:

Да не прекинеше да врне многу ке им бесе полесно на Блекбурн

Да не прекинеше да врне многу ке им бесе полесно на Блекбурн

:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:
Добро бе мајката, ја гледаш утакмицата?
Кој гол беше „под опсада“ се дур не појача дождот? а? А? А?

Разбирам оти вака не ви одговара, ама не мора смешни да бидите.

Задоцнети честитки за победата вчера:smir:

Конечно Кин да даде гол у лига,дај боже да почне да се раздава голови па со Токи ќе бидат тандем снова,иначе сеа у среда играме со Тотенхем у гости Карлинг куп,па да им вратиме за педерскиот пораз.

odlicna i smirena igra cestitki i neka mu se mnozat na kin golovite za timot za koj sonuval od detsvoto

Ајдеееее мајкааааа...Само да продужи вака овој Кин!

Дека ги имаме најдобрите навивачи претпоставувам веќе си знаете,ама клипов шо го најдов на youtube морав да го споделам со вас македонските скаузери:)
Ова се дешава у 1977 четврт-финале лига на шампиони,поглејте ја атмосферава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom