Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Е поради ова Ливерпул и сезонава ке ја дише прашината на Челзи , Манчестер , па и Арсенал . Еден Стоук неможат на домашен терен да победат , т.е. неможат гол да дадат. Кога ке научат да играат добар фудбал и да победуваат против '' малите '' тимови , тогаш и ке бидат кадарни за титулата . Не се освојува титула со добра игра само против Манчестер или Челзи или Арсенал . . . Јес да е мн рано али оваа слика на Ливерпул против ваквите клубови ја гледаме доста долго време , големи 2 бода изгубија . :toe:

Немам ништо друго да праам освен да се посерам од смеа. Браво Ливерпул:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Мн силите си ги истрошија со Манчестер што сакате? Сепак Стоук се опасни. :pos2::pos2:

Незгодни се во одбарана. Сите се назад.

Добро се бореа можда играја малце појче дефанзивно ама го дадоја животот на теренот,Ливерпул идигра добро ама немаше малце среќа да постигне гол.

Овие Стоук топката не ја допреа,и пак неможе да тепа ливерпул...пу:tapp:

wtf ливерпул-СТОУК 0-0??
аман бре нели бевте фаворити, нели требаше да ги згазите со најмалку 3-0??и после да не се буните зашто манчестер ја освојува титулата, ако не можете еден стоук да го победите тешко дека ќе освоите титула.

Е поради ова Ливерпул и сезонава ке ја дише прашината на Челзи , Манчестер , па и Арсенал . Еден Стоук неможат на домашен терен да победат , т.е. неможат гол да дадат. Кога ке научат да играат добар фудбал и да победуваат против '' малите '' тимови , тогаш и ке бидат кадарни за титулата . Не се освојува титула со добра игра само против Манчестер или Челзи или Арсенал . . . Јес да е мн рано али оваа слика на Ливерпул против ваквите клубови ја гледаме доста долго време , големи 2 бода изгубија . :toe:

abe brat,ne e toa deka ne mozat...gledas li deka site 90 min se branea ovie, najtesko e protiv vakvi mali ekipi da se postigne gol...ako ne mu dajs gol prvite 20 min...tesko ponatamu ,se zatvoraat i tolku..toa e ,ima milion takvi primeri...toa e toa pozzz :toe:

abe brat,ne e toa deka ne mozat...gledas li deka site 90 min se branea ovie, najtesko e protiv vakvi mali ekipi da se postigne gol...ako ne mu dajs gol prvite 20 min...tesko ponatamu ,se zatvoraat i tolku..toa e ,ima milion takvi primeri...toa e toa pozzz :toe:
Како и да е Ливерпул е Ливерпул и не смее да дозволи такво нешто...па го имаат едно од најмоќните напагачки дуа,а Стоук кои се ? Ни компас не ги фака

стуоук - добар бункер тоа им било најверојатно и намерата!
Ливерпул - тренинг додавања слаби шанси!
според мене ќе им помогнеше ако имаат повеќе шутови....

Како и да е Ливерпул е Ливерпул и не смее да дозволи такво нешто...па го имаат едно од најмоќните напагачки дуа,а Стоук кои се ? Ни компас не ги фака

а ливерпул го има на компас?

wtf ливерпул-СТОУК 0-0??
аман бре нели бевте фаворити, нели требаше да ги згазите со најмалку 3-0??и после да не се буните зашто манчестер ја освојува титулата, ако не можете еден стоук да го победите тешко дека ќе освоите титула.
Брачет извини ама ние ве тепавме минатата недела.:smir:
А за денешниот натпревар тотално срање Стоук се повлече ананас ни се е*а мамето.:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::nesvest::nesvest:

А за денешниот натпревар тотално срање Стоук се повлече ананас ни се е*а мамето.:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::nesvest::nesvest:
Џабе не тепавте. Тотално џабе. Не игра Гигс за Стоук да ви ја подари топката, игра Лиам ЛОРЕНС :vozbud:. Хахахаха

а ливерпул го има на компас?
Другар Ливерпул има 18 премиерлигашки титули и 5 титули во Лига на Шампиони,а Стоук има....(чекај да избројам).....аа ниедна титула.Од тебе зависи како ке ме сфатиш:smir:

Епа тоа е разликата меѓу големите и малите тимови,Ливерпул од сто шанси ни еден гол не дадоа ц ц ц

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom